Екс-ведучий Top Gear Річард Хаммонд представляє нове інженерне шоу «Велике»

06 лютого 2020, 12:41
Власник сторінки
0
17
Екс-ведучий Top Gear Річард Хаммонд представляє нове інженерне шоу «Велике»

Британський ведучий та володар численних нагород Річард Хаммонд, найбільше відомий за участю у програмі Top Gear, приготував дещо новеньке для телеглядачів.

З 8 лютого на Discovery Channel виходить телепередача Хаммонда «Велике». Новий інженерний проєкт має на меті глобальну у прямому сенсі цього слова місію — досліджувати найбільші у світі будівлі, механізми, машини.

Річард Хаммонд подорожуватиме найдовшим залізничним тунелем, відвідає вантажне судно розміром з чотири футбольні майданчики, зазирне за лаштунки найбільших споруд та машин у світі. Все це для того, щоб зрозуміти науку про «велике» — як і чому інженери наважуються на таке масштабне будівництво, скільки часу на це потрібно, як використовуються великі споруди та як врешті-решт вони стоять на поверхні Землі.

Це не буде звичайне інженерне шоу з ідеальним сценарієм  та послідовим нудним розясненням інженерних процесів. Річард Хаммонд занурюється у світ гігантських споруд та проводить телеглядачів крізь нього у своєму неповторному стилі. Для Річарда найкращий спосіб розкрити секрети «великого» — це власноруч та «власноніж» досліджувати цю науку: керувати гігантськими механізмами, підійматися на шалені хмарочоси та розпитувати інженерів, які змушують великі споруди існувати.

Річард Хаммонд показує телеглядачам  інженерію з зовсім неочікуваної, дещо філософської точки зору: «Автомобілі створені для переміщення людей. Але часто ми їх використовуємо, щоб розповісти щось світові про себе: продемонструвати наше багатство та міць. На мою думку, інженерія в цілому про те ж саме. Люди будують найвищий будинок у світі, тому що вони хочуть зробити гучну заяву».

При цьому сам Річард виступає перед глядачами не супергероєм, які здатен на все, а таким самим «своїм» хлопцем, що шалено боїться висоти, лякається неочікуваних моментів та емоційно реагує на разючі обєкти.

Саймон Даунінг, SVP, співробітник Discovery Channel, зазначив: «Річард — це всесвітньо відомий талант. Серед його пристрастей наука, техніка та автомобілі. Як телеканал, що є світовим лідером у сфері розваг, ми раді вітати його та його фірмову допитливість на Discovery Сhannel. Фанати можуть очікувати інформативної, розважальної та оригінальної подачі цікавих розповідей про масштабне будівництво».

Дивіться «Велике» з 8 лютого щосуботи о 21:00 на Discovery Channel.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: шоу,Discovery
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.