Поліна Крупчак презентує нову відео роботу

02 листопада 2019, 09:36
Власник сторінки
Журналіст
0
42
Поліна Крупчак презентує нову відео роботу
Поліна Крупчак

Різноманітність сучасної української дівчини в кліпі на пісню «Мій kozak»

Відеоробота на пісню «Мій kozak» Поліни Крупчак - це новий погляд режисера Андрія Бояра на стосунки молодих українців, що несуть в собі дух переосмисленого сучасного козацтва, навіть знаходячись у закритому просторі радянського типу.


Кліп знімався у приміщеннях наукового інституту, побудованому у стилі радянського модернізму, що також дещо символізує оточення, у якому сьогодні живуть молоді козаки і козачки. Але навіть у сірому і суворому просторі проростає і вирує життя - тропічні рослини, що оточують співачку, а також молоді і актуальні танцівники, що осучаснили український гопак, але при цьому вшанували традицію українського танцю.

Сама Поліна з’являється у кліпі в декількох образах, кожен з яких підкреслює різноманітність сучасної української дівчини, що може виконувати різні ролі у суспільстві, але за будь-яких умов залишатись красивою, елегантною та актуальною.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: песни,премьера,Козак,клип,украинские песни,видеоклип,съемки клипа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.