Вітаємо з Хелловіном! (Геловіном)

31 жовтня 2019, 12:55
Власник сторінки
0
10
Вітаємо з Хелловіном! (Геловіном)

Прем’єра другого сезону відомого комедійного хоррор-серіалу «Стен проти сил зла» — тільки на АМС 30 та 31-го жовтня!

AMC ексклюзивно транслює другий сезон комедійного хоррор-серіалу «Стен проти сил зла», приурочений до святкування Хелловіна 30 та 31-го жовтня. АМС проведе своєрідний марафон — 4 серії в день, починаючи о 22:45.

 

Створений Даною Гоулд («Сімпсони»,  «Парки і зони відпочинку») з Джоном К. Макгінлі («Клініка») та Джанет Верні («Ти — найгірший») у головній ролі, серіал складається з восьми частин з 30-хвилинними серіями. Він зображує постійно незадоволеного екс-шерифа Стена Міллера (Макгінлі), який неохоче об'єднується зі своєю молодшою заступницею Іві Баррет (Джанет Верні) для боротьби з надприродними силами у вигаданому місті Нової Англії.

 

Перший сезон «Стен проти сили зла» закінчується тим, що шериф Іві Баррет потрапила у 1692-й рік та звинувачується в тому, що вона відьма, тому має бути спалена на кострі. Другий сезон повертає глядачів у місто Віллардз-Мілл, де Стен повинен неохоче встати зі свого дивану та розгадати загадку таємничої подорожі у часі Іві.

 

Незважаючи ні на що, ненадійна команда продовжує боротися проти випущених лютих демонів, які намагаються захопити їх рідне місто, що, як виявилося, побудовано на місці величезного спалення відьом у XVII сторіччі.

 

Серед зірок, запрошених у другий сезон «Стен проти сил зла» Джеффрі Комбс («Ґотем», «Будинок нічних примар») у ролі Пустотливого Чоловіка, новачок який нічого не любить так сильно, як гарне парі; Стівен Огг («І мертві підуть», «Край “Дикий Захід”») у ролі ковбоя з минулого, який відчуває особливе тяжіння до Іві; Деніз Бутте («Знайомство з Браунами») у ролі Лари Бушар, місцевої мешканки, яка можливо знає трошки більше про тутешніх демонів, ніж вона думає; Девід Кехнер («Телеведучий: Легенда про Рона Борганді», «Ґолдберги») у ролі Кенні, невиправного колишнього чоловіка Іві; та Петі МакКормак («Зої Харт з південного штату») у ролі Прісцили, відомої власниці антикварного магазину. Дебора Бейкер – мол. («В чотирьох стінах») та Нейт Муні («У Філадельфії завжди сонячно») також повернуться до складу зірок у другому сезоні у ролі Деніз Міллер, завжди розгубленої та замріяної доньки Стена, та Леон Дрінквотер, права рука Іві.

 

Другий сезон «Стен проти сили зла» отримав гарні відгуки від критиків та оглядачів, а ресурс Den of Geek написав, що новий сезон «сповнений сюрпризів та унікальних моментів». Акторська гра Макгінлі була особливо розхвалена Entertainment Weekly,  які зазначили, що «ефект особливої ходи Макгінлі — це довготривале задоволення», а io9.com «обожнює спостерігати за тим, як завжди невдоволений Макгінлі реагує не тільки на випадкових надприродних істот, а й на світ довкола нього».

 

Режисером, сценаристом та виконавчим продюсером «Стен проти сили зла» виступає Дана Гоулд («Сімпсони»,  «Парки і зони відпочинку») сумісно з Томом Лассалі («Кремнієва долина»), який також виступив виконавчим продюсером. Радикальні медіа (What Happened, Miss Simone?, “MARS”) продюсували серіал з Френком Шерма та Джастіном Уілкісом. А сам Джон К. Макгінлі, окрім головної ролі, також виконав роль продюсера.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.