МАКСИМ ТОВКАЧ ІНІЦІЮВАВ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ОНКОХВОРИХ ДІТЕЙ

24 вересня 2019, 10:37
Власник сторінки
Журналіст
0
50
МАКСИМ ТОВКАЧ ІНІЦІЮВАВ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ОНКОХВОРИХ ДІТЕЙ
Максим Товкач

У Чернівцях відбувся благодійний концерт за участю зірок української сцени на підтримку онкохворих дітей.

Нещодавно у Чернівцях відбувся благодійний концерт «Моя мрія». Концерт пройшов за ініціативи молодого співака Максима Товкача та благодійного фонду "Подаруй життя дитині".

У концерті прийняли участь зірки української сцени - Наталя Валевська та Оля Цибульська, які подарували публіці свої пісні та настрій.

Особливим сюрпризом для чернівчан, став дует Максима Товкача та Наталі Валевської. Разом вони виконали нову пісню "За тобою" автором якої став Максим.

"Моя мрія" - це свято, яке вже не перший рік ми даруємо місту. Цього разу було підготовлено справжнє шоу. Кожен номер був унікальним і атмосферним. На підготовку витратили близько трьох місяців. В цей час я записував пісні, готував хореографію, хотілося щоб все було ідеально. Маю надію, що все вийшло і людям сподобалось" - говорить Максим Товкач.

Концерт був організований задля збору коштів на лікування онкохворих дітей Буковини, які перебувають на лікуванні в Чернівецькій обласній лікарні в кардіоонкогематологічному відділенні. 

                                                            

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: благотворительность,Валевская,Чернівці,благодійність,діти,онкохворі,Оля Цибульська,Мрія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.