THE TERROR: безчестя» повертається з новим сезоном

23 липня 2019, 14:51
Власник сторінки
0
19
THE TERROR: безчестя» повертається з новим сезоном

Телеканал АМС оголосив прем’єру 2 сезону захоплюючого серіалу «The Terror: безчестя», що відбудеться 15 серпня, у четвер, о 22:00 на АМС.

На тлі Другої світової війни розгортається напружений 2 сезон наповненої жахом антології «The Terror: безчестя» з химерними смертями, що переслідують японсько-американську спільноту, а також спробою одного молодика перемогти злу істоту, що є відповідальною за всі біди команди.

 

Зірки серіалу Дерек Міо в ролі Честера Накаями; Кікі Сукезане («Загублений в космосі») в ролі Юко, таємнича жінка з минулого Честера; Христина Родлов («Міс Бала») в ролі Лус, таємничої подруги Честера; Синго Усами («Нескорений») в ролі Генрі Накаями, батька Честера; Наоко Морі («Еверест») в ролі Асака Накаями, матері Честера; Мікі Ісікава ( «9-1-1») в ролі Емі, друг сім'ї Накаями; і відомий актор, продюсер, письменник і активіст Джордж Такеї («Стар Трек») в ролі Ямато-сан, старійшини громади і колишнього капітана.

 

«The Terror: безчестя» - постанова AMC Studios, спродюсована Скоттом Фріом, Emjag Productions і Entertainment 360. Шоу створено спільно з виконавчим продюсером Олександром Ву і Максом Боренштейн. Рідлі Скотт, Девід В. Цукер, Олександра Мілчан, Скотт Ламберт, Гаймон Касада і Джордан Шихан також виступають в якості виконавчих продюсерів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: киноафиша,сериал,кино
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.