АРТЕМ НІКІФОРОВ ПРОГНОЗУЄ ЗЛИВУ

10 червня 2019, 17:41
Власник сторінки
Журналіст
0
27
АРТЕМ НІКІФОРОВ ПРОГНОЗУЄ ЗЛИВУ
Артем Никифоров

Молодий співак Артем Нікіфоров презентував свій новий танцювальний трек - Злива.

Молодий співак Артем Нікіфоров презентував свій новий танцювальний трек - Злива.

Артем Нікіфоров відомий учасник популярних шоу на телеканалі ТЕТ, сьогодні презентував нову авторську пісню.

Злива - танцювальний трек про кохання і мрії, які нажаль можуть не збутися! Автором слів і музики став сам Артем Нікіфоров.

"Ми дуже довго працювали над піснею. Зробили понад десяток різних аранжування і версій. Це мій перший авторський трек і я дуже хотів щоб він був ідеальним" - розповідає артист про створення пісні, - "Злива народилась на заході сонця. Це був берег Дніпра, багато людей навколо і раптова злива, саме в цей момент в моїй голові з'явились перші рядки".

Зараз артист пише свій перший альбом, та готується до зйомок відео.

"Більше року ми витратили на пошук пісні, на якомусь етапі я зрозумів, що маю писати сам, тому що ніхто не зможе написати про мої внутрішні відчуття. Тільки те, що ти написав сам, ти можеш передати на сцені. Думав в мене не вийде, але бажання було більшим за страхи. "Злива" - це перша пісня мого нового альбому, уже готові ще декілька пісень, альбом хотів би закінчити в цьому році. Маю надію, що в мене вистачить натхнення" - ділиться Артем Нікіфоров.

Пісня "Злива" вже доступна на всіх музичних платформах! А також отримала схвальні відгуки професіоналів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: украинская музыка,злива,пісня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.