«МІЦНІ TALKS»: ПРО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ТА ВІДПОВІДАЛЬНЕ БАТЬКІВСТВО

05 червня 2019, 10:06
Власник сторінки
0
20

У перший день літа пройшов семінар-лекція «Міцні Talks» для батьків дітей дошкільного віку (3-6 років) на тему відповідального батьківства від бренду «Растішка» у конференц-холі INVERIA.

Виховати по справжньому міцну дитину – мрія усіх батьків. Але міцність для кожного має своє значення. Для одних батьків запорукою є здорове харчування, для інших - вольовий характер малюка. Розібратися із тим, що робить дитиною фізично та психологічно міцною, батькам допомогли експерти та блогери, які поділилися корисними порадами з виховання дітей та відповідального батьківства.

У заході прийняли участь експерти:

Ольга Сак  - практикуючий психолог зі спеціалізацією, сімейна та дитяча психологія. Досвід Олі неоціненний навіть з точки зору материнства, адже вона є мамою трьох діток віком 10, 6 та 3 роки.

Ольга Іллюхіна – автор та керівник проекту «Здорове харчування для дітей» та мама 2х доньок.

Подружжя популярних блогерів і батьки Івана – Тетяна Пренткович та Орест Мурій.

Відвідувачі семінару-лекції «Міцні Talks» отримали поради стосовно виховання дітей дошкільного віку та принципів побудови здорової харчової тарілки. Особлива увага була приділена сильним і слабким місцям дитячого раціону, кризовим періодам 3-6 років, та тонкої межі між надлишковою увагою та самостійністю у виховані дитини.

По-справжньому міцна дитина отримує все, що необхідно її організму для здорового росту та розвитку, а також безумовну підтримку батьків, яку можна отримувати як в активній формі (коли батьки і діти роблять щось разом), так і в пасивній (коли батьки своїм прикладом та моделлю поведінки впливають на формування характеру дитини).

На заході також були присутні: фотозона, фуршет для неформального спілкування, та розважальний куток із Діно для дітей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.