Відзначення Дня незалежності Грузії у Львові відбудеться без провокацій!!!

10 травня 2019, 17:00
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
82
Відзначення Дня незалежності Грузії у Львові відбудеться без провокацій!!!

Будьмо пильні і не дозволимо проросійським провокаторам впевнено крокувати українцям на шляху до євроінтеграції

Коли нас просять розповісти, що ми знаємо про  певний народ, ми одразу ж пригадуємо, що нам відомо на основі асоціацій – Туреччина  асоціюється із рахат лукумом, турецькою банею «хамам» та атласними тканинами, Держава Ізраїль – із мацою та афоризмами єврейських мудреців, а Грузія – із кухнею, де обов’язково є хінкалі та грузинським сухим червоним вином.

Та мало хто знає, що вулиця Шота Руставелі у Львові названа саме на честь одного із найвидатніших представників літератури середньовіччя, що Арагві – це не лише ресторан грузинської кухні, але й річка на сході Грузії. Більше того, саме таку назву носить грузинське товариство у Львові. Та практично лише одиниці знають, що 26 травня кожного року грузини святкують одне із найбільших свят – День незалежності Грузії.

Зважаючи на те, що українська історія тісно переплітається із грузинською, у тому числі що стосується протидії країні-агресору Російській Федерації, Грузія була однією із перших держав, що визнали незалежність України, українці завжди радо та гостинно приймають грузинських гостей і навпаки. Крім цього,  ми поважаємо один одного і тому, коли представники грузинської національної меншини відзначають державні свята, бажання зіпсувати святкування може мати лише сусідня держава, на гербі якої зображено двохголового орла.

То ж, будьмо пильні і не дозволимо проросійським провокаторам впевнено крокувати українцям на шляху до євроінтеграції.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Россия,Украина,Грузия,провокации
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.