Євген Дудар.

31 грудня 2016, 21:12
Власник сторінки
Карикатурист, економіст, пенсіонер МВС СССР.
0
37

Новорічне послання Веселої Республіки Перець.

Євген ДУДАР

Н О В О Р І Ч Н Е

звернення громадськості хутора "Мозамбік"

до всієї громадськості України і Cвіту.

Вельми чарівні, сестрове!

Достойні лицарської честі, братове!

Гряде наступний часовий рубіж – умовний рубіж конкретного 2017 року.

Громадськість хутора "Мозамбік", що в джунглях Європи, вітає Вас, посіває Вам добірним зерном і віншує Вам добру долю!

Кожного року, перестрибуючи із "вчора" у "завтра", надіємося на щось незвичне, нове, краще. І, як завжди, знаємо із чого вистрибуємо, а у що застрибнемо –

не відаємо. То ж, допоможи, Господи, аби на цей раз рік прийдешній був для нас

і добрим, і багатим, і мирним.

За східним календарем 2014 рік вважався роком баского Коня.

Благородний Кінь приніс українському народові волю, розгублену ним за століття лихоліть лицарську відвагу та національну гідність.

Але…За "сакральним" літочисленням оракулів московського кремля 2014 рік вважався роком Червоного Віслюка.

І московитський Віслюк приніс Україні кроваву "Йолку", засіяв українські землі смертельним чортовинням, а свого мутованого двоголового гербального стерв"ятника намагається огніздити на загарбаних територіях України, аби постійно каркав, що це "ісконно русскіє зємлі"…

Рік 2015-ий за східним літочисленням - був роком Голубої Кози. Доброї і лагідної, яка асоціюється із спокійним морем і шатром чистого голубого неба.

Але за "сакральним" літочисленням московитських оракулів 2015 рік був роком Червоного Козла. Впертого, агресивного, непередбачуваного. Отже нормальному цивілізованому світові явилося кацапське агресивне тупе козломордіє з "ядрьоннимі" матюками на язиці і ядерними лякалками на рогах.

Правда, деякі "свати" і "свахи" того ж цивілізованого світу почали шукати "козлоязичної" дипломатії, бо дуже бояться "нової холодної війни". Історичні ж факти доводять, що якраз ті, хто бояться воєн холодних, провокують гарячі. Та й, видно, що у тих "сватів" і "свах" не все гаразд із терморегуляторами. Бо вони, на жаль, не відчувають, що отой "козел" вже давно почав проти України війну дуже гарячу, дуже підлу і дуже кровопролитну. А їм вішає на вуха локшину, що це не війна, а "прінуждєніє к "Русскому міру."

То ж мусимо самі і "козлові" роги обламувати, і Європу заспокоювати… Ще й манкуртів перевиховувати. Бо за кілька століть "братерства" отой самопроголошений "старший родич" наплодив на землі нашій стільки козлоцапії, що та брудними ратицями не лише українську землю витолочила, а й українську душу толочить…

Отже, вельми чарівні, сестрове! І достойні лицарської честі, братове!

На Новий, 2017 рік, із далекосхідних країн до цивілізованого людства спішить " Вогняний Півень". "Вогняний" – запальний, енергійний,невтомний "вістун світанку" на планеті Земля, а не палій, як тішаться чорні сили. Він прагне підказати людству, що мир і спокій, порозуміння і злагоду не здобувають коліноприклонством перед тупими віслюками, чи агресивними козлами. Аморальну, дику істоту

2

цивілізованою мораллю не перевиховаєш. Людству треба відучитися жити за принципом прислів"я: "Чеши дідька зрідка, аби гладкий був". Дідько, себто Сатана, буде завжди Сатаною. І скільки б хто перед ним не пританцьовував, скільки б хто його не "гладив," чортівня із нього не вийде і святим він ніколи не стане.

Вогняний вістун світанку сподіється, що ота вища істота, яка назвала себе л ю д и- н о ю, "візьметься за розум", згадає про совість, відповідальність перед нащадками і не дозволить агресивним віслюкам та козлам, навіть титулованим клеймом "президента", безкарно розпалювати вогнища війни та руйнації у будь-якій точці земного простору. Бо кожна нормальна людина має право на свободу і свою державу. А від кожного загарбницького палаючого квача, кинутого агресивним придурком, може згоріти увесь ПРОСТІР. Разом з грішниками і праведними…

До нас же, в Україну, разом із Новим роком та енергійним Півнем, має прийти ЗДОРОВИЙ ГЛУЗД і ВЕЛИКА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. Кожного. І діяча державного, чиновного, і "діяча", чи "діячки" біля кожної приватної печі. Держава будується від порога у кожній хаті. А нам треба підняти з руїни свою державу УКРАЇНУ. Піднести її до висот достатку і справедливості, людської поваги й шани. Нам буде не легко. Але чим важче нести, тим легше їсти.

Організуймо свій героїзм, свою національну свідомість, єдність і злагоду.

Проти України, її волі і нашої долі йде брудна війна московитської агресії. В державі неспокій, тривога, жертви. Але…

Стривожені орли, злітають в небо. Аби з висот упасти на голови тих, хто руйнує їхні гнізда. Сполохані жаби стрибають в болото. Аби там тихо пересидіти "незручності" й самим перетворитися на болото.

Чарівні орлиці і вірні орли України!

Віншуємо Вас із Новим 2017 роком. Роком нашої надії, роком наших доленосних випробувань!

Шануймося! Єднаймося! Маймося! Тримаймося!

І… не з"їдаймося. Бо нас ще буде кому їсти…


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.