Молитися на кредит МВФ так само принизливо, як називати Україну порноактрисою

14 вересня 2016, 15:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
153

Кредит від МВФ – це що, манна небесна для країни?


Президент Порошенко молиться на кредит МВФ. Це так само принизливо для українців, як Зеленський обзиває Україну актрисою з німецького порнофільму. Вони один одного варті.

Кредит від МВФ – це що, манна небесна для країни? Ні, кожен закордонний кредит, особливо який йде не на розвиток, а на проїдання – це валютне боргове ярмо.

Метою національних економічних реформ має бути якраз позбутись такого ярма, а не підставляти шию знов і знов! Може, влада ще якусь центральну вклицю назве на честь МВФ чи проспект “Закордонних кредитів”?

Тільки підтримка національного виробника, тільки власна промислова та інвестиційна політика, тільки розвиток і підтримка підприємництва в Україні витягнуть нас з цієї прірви. Альтернатив немає, як би нас влада у цьому не переконувала. Тим більше, що ми разом з Віктором Галасюком вже давно запропонували Антикризовий План розвитку економіки.

Коли буде перекрита контрабанда на митниці і українські ресурси (надра, ліс, водойми, дороги, черноземи) почнуть працювати не на купку олігархів та чиновників, а на все українське суспільство… Коли ми розкрутимо маховик української промисловості та експорту через індустріальні парки, експортно-кредитне агентство, власний банк відбудови і розвитку… Коли знизимо податковий та регуляторний тиск на підприємців і виведемо більшу половину економіки з «тіні»…. ми самі зможемо давати кредити МВФ!

І якщо діяти, а не молитися в очікуванні чергового траншу, то до цього дня не так далеко, як здається.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: МВФ,Радикальна партія,кредити,Олег Ляшко,економіка України,фракція РПЛ,Зеленский скандал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.