Українська кінематографія

08 листопада 2015, 23:34
Власник сторінки
Правозахисник
0
46

«Поводир, або Квіти мають очі» — фільм режисера і сценариста Олеся Саніна

            Гордість переповнює за українську кінематографію!

            Подивившись нещодавно, український історичний драматичний фільм режисера і сценариста нашого Олеся Саніна.Можу, ствердно сказати, що ми українці можемо знімати абсолютне касове кіно не гірше від американського. Я, навмисно не говорю про "ПУТІНСЬКЕ МИЛО" тому що підносити його порівнянню,як мінімум не правильно,а максимум образливо.Зокрема, в основі фільму покладений сюжет про мандри Радянською Україною американського хлопчика та українського сліпого музики напередодні та під час Голодомору.
         Фільм вражає..З цього слідує, що якщо українці дійсно спроможні знімати якісні фільми то в першу чергу вони повинні бути представлені тій аудиторії,яка ніколи в це не вірила. Питання Донбасу,Маріуполя думаю тут буде дуже доречним.Тому що питання останніх це не тільки питання них самих ,але і всієї України. Саме такими фільмами треба здійснювати "культурну присутність" на територіях які найбільше постраждали від російської інформаційної пропаганди.
      Вважаю, що на сьогодні, як ніколи необхідно максимально направити весь український культурно-мистецький арсенал на території які найбільше потерпали від російської агресії саме з метою "популяризації українського кіно,пісні, літератури і т.ін".

Бо українці повинні бути сильними не тільки військом,але і духом!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: кіноіндустрія,українське кіно,кінокритика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.