Дні кар'єри в КНУ імені Т. Шевченка

11 жовтня 2015, 18:13
Власник сторінки
0
30
Дні кар єри в КНУ імені Т. Шевченка

З 6-9 жовтня в КНУ імені Т. Шевченка відбувся захід "Дні кар'єри КНУ - 2015, в рамках якого студенти ознайомилися із можливістю працевлаштування або стажування у провідних компаніях України.

Організатором "Днів кар'єри" був сектор працевлаштування студентів та аспірантів. Місцем проведення заходу стали Інститути філології та журналістики, а також корпуси факультетів економіки та кібернетики. У рамках заходу студенти та аспіранти отримали можливість відвідати презентації, семінари та тренінги від провідних компаній України; поспілкуватися с HR-менеджерами цих компаній; дізнатися про наявні вакансії та можливості стажування. У "Днях кар'єри КНУ - 2015" взяли участь такі компанії: "Воля", "Проктер і Гембл Україна" "Phillip Morris", "Ашан", "1+1", "Smart Business" тощо. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.