Насолода для душі

10 жовтня 2015, 22:14
Власник сторінки
0
29
Насолода для душі
фото з Інтернету

Музика - те, що об'єднує людей, відображає настрій і емоції. Музика дає насолоду нашій душі. Вона примушує радіти й плакати, може допомогти пережити горе, зняти душевний стрес, вилікувати сердечні рани. Багато видів мистецтва існує в ньому, кожен з них - джерело естетичної насолоди. Але музика - це завжди зустріч з радістю польоту, з можливістю мріяти й сподіватися на здійснення своїх сподівань. Якщо ви не можете жити без музики, а ще більше разом зі своєю найкращою піснею любите подорожувати, тоді ці фестивалі для вас.

Європейський фестиваль джазу
Фестиваль джасової музики для тих, хто хоче розвинути у собі почуття прекрасного та остаточно підсісти на джаз. Грандіозний культурний захід міжнародного значення, який проходить щорічно 5 березня у Ізмирі (Туреччина). У рамках фестивалю традиційно проходять декілька великих концертів, виставка, музичні семінари та навчальні майстер-класи, під час яких відомі виконавці діляться своїм багати досвідом з молодими виконавцями. 

фото з Інтернету

I love Techno
Найбільший фестиваль танцювальної музики в закритому приміщенні в Бельгії, у місті Генте. Цього року буде проходити вже в 21-й раз. Відбудеться 13 листопада 2015 року. Фестиваль збере найкращих представників техно-руху - Карл Кокс, Рікардо Віллалобос, Felix Da Housecat, Міхаель Майєр, Річі Хоутін та багато інших. 
фото з Інтернету

Міжнародний музичний конкурс імені королеви Єлизавети
Конкурс був заснований у 1937 році під патронажем королеви Бельгії Єлизавети. Спочатку конкурс проводився у трьох номінаціях - скрипка, фортепіано і композиція, у 1988 році була введена четверта номінація - вокал. Конкурс відбудеться 2 травня 2016 року. Цікаво те, що у 2015 році український скрипач Олексій Семененко отримав друге місце у цьому конкурсі.
фото з Інтернету
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: музика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.