Московія возвертаєцця до своїх "істоков"

15 квітня 2014, 21:05
Власник сторінки
Dolce far niente
0
57

нарешті...


15.04.2014

Департамент культури Москви виключив із концертної програми "Днів історичної і культурної спадщини Москви" каватину Людмили із опери Глинки "Руслан та Людмила" через слова "Київ" та "Дніпро".

Про це на своїй сторінці у Facebook написала президент Благодійного фонду Мікаела Тарівердієва Віра Тарівердієва.

Допис by Tariverdieva Vera.

За її словами, її фонду запропонували представити кілька музичних номерів у концертній програмі до "Днів історичної і культурної спадщини Москви".

"Ми запропонували виступ чудової молодої співачки Терміне Зарян з романсом Чайковського "Забути так скоро" та Кавантину Людмили Глинки із "Руслана". Сьогодні представник із культури міста Москва видалив із програми Кавантину Людмили через наявність у тексті слів "Київ" та "Дніпро", пише вона.

"В терему моем высоком,

Как и здесь порой,

Запою, запою, родитель дорогой,

Запою: ой, Ладо!

Про любовь мою,

О Днепре родном, широком,

Нашем Киеве далеком!"


P.SНарешті монголо-угро-фіни опамяталися. Тепер треба зробити головний крок - відмовитись від вкраденої в українців самоназви "Росія".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.