Білорусь. Перші кроки до війни

24 липня 2016, 20:57
Власник сторінки
0
369
Білорусь. Перші кроки до війни

Підготовка диверсантів на території Білорусі

У суспільстві минулого СССР вкоренилась така думка, що український, російський та білоруський народи слід сприймати як один. Це хибне твердження, яке не дає змоги старшому поколінню очікувати загрозу від “братського” народу.

Останнім часом на території Республіки Білорусь почали створюватись табори військово-ідеологічної підготовки для молоді. З'явилася мережа православних військово-патріотичних клубів. Їх об'єднує лише ідея «русского мира». І зовсім недивно те, що для підготовки хлопців залучають Олексія Мільчакова, який є бойовиком незаконно сформованої ДНР. Проблема в тому, що молодь, яка пройшла навчання в таборах подібного типу, легко може стати в стрій Збройних Сил Республіки Білорусь.

Якщо Росію перестане влаштовувати політичний стан Білорусі - цілком ймовірний повтор українського сценарію. Окупація, збройні конфлікти, терористичні загрози, гібридна війна. І для всього цього Росія з легкістю зможе використовувати заздалегідь підготовлених «своїх людей».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Росія,Білорусь,підготовка,відносини,ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.