«Свобода» оголосила війну «Спільній Справі»

27 січня 2014, 11:28
Власник сторінки
0
151
«Свобода» оголосила війну «Спільній Справі»

Лідер «Свободи» Олег Тягнибок, розуміючи всі наслідки діяльності Данилюка та його організації, дав вказівку відбити у останнього Міністерство юстиції, захоплене ним цієї ночі

Після початку переговорного процесу між опозиціонерами та Президентом щодо врегулювання політичної кризи в країні й попереднього досягнення домовленостей з цього приводу, нарешті в Києві припинилося кровопролиття. Однак, не всі екстремістсько-налаштовані організації та їх лідери бажають спокою українському народу. Одним з таких радикалів є Олександр Данилюк зі своєю «Спільно справою», який не дивлячись на перемир’я між мітингарями та правоохоронцями продовжує нагло захоплювати міністерські приміщення, чим розпалює громадянську війну.
Лідер «Свободи» Олег Тягнибок розуміючи всі наслідки діяльності Данилюка та його організації, що може зірвати всі домовленості з владою, в терміновому порядку надав вказівку народним депутатам Руслану Кошулинському та Андрію Іллєнку будь-якими методами відбити у останнього Міністерство юстиції, захоплене ним цієї ночі. Особливо, важливе для опозиціонерів звільнення мінюсту після заяви міністра Олени Лукаш щодо її прохання до Президента вийти із переговорів та введення в країні надзвичайного стану, якщо не буде звільнено адмінбудівлі органів влади та подальше їх захоплення.
«Свободівські» нардепи навіть заручились підтримкою «батьківщинівця» Сергія Пашинського щодо силового звільнення Міністерства юстиції від Данилюка, який після 25 січня, коли лідерами опозиції було оголошено поступки на які йде Президент, вийшов з під контролю. Громадськість «Євромайдану» після нічних дій «Спільної справи» та його намагань розв’язати нові бойові дії в столиці, навіть готові лінчувати на майдані провокатора Данилюка.
Нарешті до опозиціонерів дійшло, що радикалами та екстремістами потрібно боротися спільно з владою, а їх дії загрожують національній безпеці та миру в країні.

За матеріалами "OnLine Report"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.