«УДАРівці» готові очолити Київ

28 грудня 2013, 09:30
Власник сторінки
0
174

Згортання «майданного спротиву» для лідерів опозиції стало наочним свідченням власного провалу.

Суспільне розчарування позбавило майданних очільників ілюзій щодо перспектив швидкого переформатування владного пасьянсу та спонукнуло до пошуків альтернативних варіантів отримання власних преференцій. 
Власну боротьбу за номенклатурну «нішу», що виникла із звільненням голови КМДА О.Попова, розгорнув лідер «УДАРу» Віталій Кличко. Затягування майданного руху та переведення його у безперспективний формат так званого народного об’єднання «Майдан» із виїзними представництвами для партії Кличка означатиме політичний кінець. Навряд харизми лідера «УДАРу» вистачить на майже два роки, що мають пройти до президентських виборів. Можливо, саме тому інстинкт самозбереження штовхає Кличка та  до пошуків компромісів із Банковою – подалі від побратимів по опозиції. 
Кулуарні розмови «УДАРівців» навколо кандидатів на вакантну посаду Київського міського голови зосереджені на трьох прізвищах: віце-прем’єр-міністра України О.Вілкула, першого заступника голови КМДА А.Голубченка та заступника голови КМДА М.Костюка. При цьому політичні сподівання Кличка пов’язані з призначенням Вілкула. Жвавий інтерес «УДАРних» функціонерів викликають й плітки щодо можливих змін в Адміністрації Президента, пов’язані із перспективами підвищення заступника Глави АП С.Ларіна та перепризначення Міністра  МВС Захарченка. До чого призведе «таємна дипломатія» Кличка  побачимо незабаром.

Іван Ватрів, “Громадський журналіст
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.