Путінская "благодать" в тайожном союзє.

12 грудня 2013, 18:50
Власник сторінки
Народний депутат України 2-4 скликань
0
155

Народ такими «здобутками» дуже «тішиться», згадуючи їхнього натхненника, і говорить про «потьомкінско – путінскіє сьола».

   На початку листопада ц. р. в м. Суздаль (Росія) відбувалися неймовірні речі, про які стало відомо завдяки «всесвітній павутині». Убогі будинки влада позагортала в маскувальні банери, на яких були намальовані фасади, вікна і навіть кішки. Люди подумали, що таке маскування пов’язане із таємною спецоперацією.  А виявилося, що весь цей маскарад затіяний напередодні приїзду самодєржца всія Россіі Владіміра Путіна на всеросійське зібрання глав місцевого самоврядування. Але царь – батюшка так і не завітав до Суздаля, тому і не побачив цієї «благодаті», як результату своїх реформ по обустройству Московской імпєріі – мутного, тайожного союза. Хоча народ такими «здобутками» дуже «тішиться», згадуючи їхнього натхненника, і говорить про «потьомкінско – путінскіє сьола».


Будинок розвалюється...

Цей же будинок: вигляд ззаду.

Чи світяться вночі такі "вікна"?

Будинок з фальшфасадом.

Бурхлива фантазія: на фальшфасаді намалювали ще й кішку.

    І оце сюди, в мутний, тайожний союз замість Європейського Союзу, хоче нас завести Віктор Янукович?! Хай сам туди йде разом з обрізаною йолкой, як символом обрізаного окупаційного режиму України, але без нас. Россійскій самодєржєц Владімір Путін його там приголубить. А українцям – місце в ЄС, серед вільних та заможних народів Європи і гідне майбутнє України – саме тут, в Європі, а не на руїнах Російської імперії!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.