ПР, УДАР і «Батьківщина» забили перший цвях у домовину «Газпрому», - політолог

14 жовтня 2013, 15:15
Власник сторінки
0
156

Фракції Партії регіонів, УДАРу, «Батьківщини» у Львівській облраді спільно забили перший цвях в домовину «Газпрому».

Про це 4 жовтня у коментарі ІА ЗІК зазначив політолог Петро Жук, коментуючи рішення Львівської облради про погодження сланцевої угоди.
«Для Росії - це надзвичайно важливе питання. Можна сказати, що зараз фракції ПР, УДАРу, «Батьківщини» спільно забили перший цвях в домовину «Газпрому».
Якщо сланцевий газ в Україні почнуть добувати, «Газпром» не матиме перспективи у світі. Це для них початок кінця. Для України це доленосне рішення», - переконаний П.Жук.
«Є надія, що в цій домовині разом з Путіним будуть псевдопатріоти – «свободівці», які показали, що вони значно активніше відстоювали інтереси «Газпрому», ніж комуністи. «Свобода» реально своїми діями інтереси Росії в Україні відпрацьовувала ефективніше, ніж комуністи. Є надія, що вони будуть з «Газпромом» в одній домовині», - додав політолог.
На думку П.Жука, немає нічого поганого у тому, що фракції «Батьківщина» та УДАР голосували спільно з ПР та провладними фракціями.
«Якісь елементи здорового глузду і совісті у наших депутатів є. Очевидно, влада попрацювала. Застосувала певні засоби, різні способи. Але виграла від того Україна. І Львівщині не буде соромно, що ми не гірші від усіх у цьому принциповому питанні», - зазначив П.Жук.
«Люди це оцінять, я думаю, позитивно. Це свідчить, що остаточно опозиція ще з глузду не з’їхала», - додав він.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.