Чи золоті то слова? Але які ж до болі гіркі…

23 травня 2013, 23:14
Власник сторінки
0
230

Як ти хочеш жити далі? Задай собі питання!

Ніколи не підтримував свободівців через їх занадто відвертий радикалізм, але як говориться "чим далі в ліс - ти більше дров". І як фінансист, я вірю тільки реальним фактам. Тож моє ставлення до ВО "Свобода" стає все краще і краще, а до ПР та комуністів все гірше і гірше. Хоча як мені здавалося раніше, вже гірше нікуди, але як бачите є куди...

Юрій Міхальчишин сказав золоті, хоч і до болі гіркі слова…

Ну а я їх більш детально доповню!

 

По-перше: він сказав про таке явище, як перекручування слів. Націоналізм з якогось переляку почали зрівнювати з нацизмом та фашизмом. Що особисто для мене як ніж в серце. Якщо так далі і буде продовжуватись, вони вже і український патріотизм почнуть називати нацизмом та фашизмом. Хоча російський націоналізм вони чомусь підтримують. Дивно, чи не так?

Давайте дамо визначення націоналізму та патріотизму:

Націоналізм – це ідеологія і напрямок політики, який в своїй основі проповідує вірність і відданість своїй нації, політичну незалежність і роботу на благо власного народу, об'єднання національної самосвідомості для практичного захисту умов життя нації, її території проживання, економічних ресурсів та духовних цінностей. Він спирається на національне почуття, яке споріднене патріотизму. Ця ідеологія прагне до об'єднання різних верств суспільства, незважаючи на протилежні класові інтереси. Вона виявилася здатною забезпечити мобілізацію населення заради спільних політичних цілей в період переходу до капіталістичної економіки.

Патріотизм – це любов та відданість Батьківщині, прагненням своїми діями служити її інтересам. Слово прийшло з грецької πατρίς, що означає земля батька, предка.

В результаті ми отримуємо те, що націоналісти – це політики або громадські діячі, базовим принципом яких є патріотизм. І скажіть, що в цьому поганого?

І тепер давайте дамо визначення нацизму (національного соціалізму) та фашизму:

Національний соціалізм, або ж Націонал-соціалізм (нім. Nationalsozialismus, скорочено нацизм) — політична ідеологія, яка була економічною і політичною доктриною Німеччини (у часи Третього рейху).

Теми нацизму включають аргументи, що окремі люди мають право домінувати над іншими, і суспільство повинне за допомогою чистки позбавлятися від нижчих верств. Термін вживався для позначення політичних течій також і в інших країнах, наприклад, в СРСР, де, по відношенню до встановленого у 1920-ті роки політичного режиму, також вживався термін «режим націонал-соціалізму».

Фашизм — форма правління та авторитарна імперіалістична націоналістична ідеологія, характерними ознаками якої є сильний культ особи, мілітаризм, тоталітаризм, імперіалізм та ідея постійної війни і панування.

Тепер я сподіваюсь все стало на свої місця, тож давайте будемо чесні хоча б перед собою!

 

По-друге: він сказав про знищення свідомої молоді, української інтелігенції, а тепер ще і журналістів. Побиття журналістів, а тим паче жінки – це вже занадто! Уявіть собі, на скільки потрібно бути звіром, щоб вдарити жінку. Це просто паскудство, ницість – ось де справжні фашисти.

 Щоб переконатись в тому хто найняв того «Вадіка Румина», в інтернеті доказів достатньо.

Бачите люди, які у нас «антифашисти» - «герої» просто! Б’ють дівчат, провокують бійки… жах тай годі!

 

По-третє: про продажність. Продажні судді, продажна міліція, все в нашій країні зараз продається. І це ще квіточки в порівнянні з продажними громадянами які ідуть за ті копійки на мітинги. А знаєте, звинувачувати людей в цьому не потрібно. Їх потрібно пожаліти! Це політики та попередній комуністичний режим зробив їх ось такими: боязкими і продажними.

Майже кожен простий робітник боїться вступити в суперечку зі своїм начальством, адже це може закінчитись звільненням. А людині потрібно годувати сімю! Саме так і збирають на мітинги держслужбовців, саме так починаються перші корумповані дії новоспеченого робітника міліції, нового судді і т.д.

І це ще не все, є серед нас і такі люди, які ціле направлено йдуть брати хабарі. Особисто для мене – це все одно що продати душу дияволу. І тут потрібно подумати, а що їх на це підштовхує? А знаєте, все дуже просто – це зомбіящик. Дуже прикро звинувачувати в цьому чужу країну (але нічого з цим не можу зробити), так як цей зомбіящик російського походження. Є такий рекламний прийом – як product placement, суть цього прийому полягає в тому, що в фільмах, телепередачах, комп'ютерних іграх, музичних кліпах або книгах йде реклама певної продукції, послуг а також зв’язків з громадськістю (більш відомих нам як PR). Тож якщо американські фільми та серіали підштовхують нас на те, щоб ми пили кока-колу, відвідували Макдональдс та мріяли про навчання в Гарварді, то російські серіали, пропагують корумповані дії. Там дати взятку це нормальне явище. До речі, ви не помітили як там нас показують? По типу підштовхують до того, що краще будьте росіянами, ніж тупуватими «хохлами».

 

Підсумовуючи все вище сказане, хочу додати:

  •     Перед тим як щось стверджувати – знайдіть першоджерело. Спочатку потрібно розібратись, а потім вже когось в чомусь звинуватити!
  •     Будьте людьми, захищайте та любіть жінок, не зазнавайтеся та пам’ятайте що підіймаючись високо в гору, є загроза впасти в низ!
  •     Задумайтесь про своє майбутнє, та майбутнє своїх дітей!  Невже ви хочете жити в тоталітарній державі?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.