Кого "Фронт Змін" привів до влади

09 лютого 2013, 12:35
Власник сторінки
0
322

В опозиції дуже часто обговорюють перевертнів, що перебігли в ПР, але при цьому недивляться, що самі їх "народжують"

Опозиція часто звинувачує в продажності представників ПР, але при цьому не дивиться на те, що в самої відбувается під носом ще й надає підтримку даним діям. Так в місті Бровари, що знаходиться під Києвом, в Броварський міська раді працює такий собі начальник Управління економіки Загуменний Микола Васильович – керівник міської партійної організації «Фронт Змін». Вже з його посади можна сказати, що людина яка знаходиться в опозиції навіть морального права не має працювати у владних структурах та ще й на такій посаді, але ж ні він працює. Також за квотою «Фронту змін», а саме пана Крутька був заступником Броварського міського виборчого штабу об’єднаної опозиції, що говорить про продажність «Фронтовиків» які за ради посади та грошей підуть на все навіть введуть у опозиційні лави «агента» Партії Регіонів.

Але ж повернімося до пана Загуменого, як виявилося в політиці у них працює сімейний підряд: син депутат Баришівської районної ради, дружина – депутат Київської обласної ради та сам пан Загущений також є депутатом Броварської міської ради.

Ви запитаєте як таке можливо, я вам відповім, що для деяких людей з певними знайомствами можливо все.   Так і тут вийшло, що знайомство з обласним керівництвом партії «Фрон Змін» допомогло людині не настільки патріотичній стати не тільки депутатом, а начальником Управління економіки та й ще керівником фракції.

А не забагато для однієї людини, чи в деяких структурах це є загальноприйнятим правилом?

Останньою краплею стало те, що перед новим роком син нашого одіозного політика за рішення виконавчого комітету №612 від 24.12.2012 року отримав ордер на двохкімнатну квартиру простоявши в черзі всього 6 місяців, хоча інші люди стоять вже не один десяток років. Так про, що можна говорити й далі і як можна думати  щодо такий представників в опозиції.

Тільки такі люди не куди не зникаю, тим паче, що лобіювання їх інтересів продовжується і на сьогодні. В пана Крутька напевно великі плани на дану особу якщо його по сей день ніхто не вигнав навіть з партії, а можливо ще введуть в члени партії Батьківщина.

Думаю пану Яценюку потрібно задуматися перед тим як знищувати те, що створювалося роками членами партії Батьківщина, вводячи в її структуру таких «щирих опозиціонерів».   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.