Наймолодший український кандидат в депутати

09 серпня 2012, 09:49
Власник сторінки
0
448
Наймолодший український  кандидат в депутати

Наймолодший український кандидат в депутати

Вважається, що політика - справа зрілих і серйозних людей, а для молоді відведено місце, хіба що, у студентських організаціях та в «молодих» відділеннях партій.  Присутність молодих політиків на арені здається дивною, до того ж, сприймати серйозно їх слова і дії наш український менталітет поки не готовий. На щастя, зміни відбуваються на краще, і на сьогоднішній день вже є невеличка кількість талановитих і завзятих фігур на політичній арені України.

До  поточних  виборів у  Верховну Раду, що відбудуться 28 жовтня 2012 року балотується кандидат у депутати, якому немає ще й двадцяти п'яти років. Цей амбіційний молодий чоловік у віці 21-го року встиг  відкрити рекламно-поліграфічну  фірму у Києві, в 22 роки - стати головним адміністратором на телеканалі СТБ, а пізніше розпорядником з розробки трюків і виготовлення декорацій для форматних проектів телеканалу. До того ж, в 20 років вже став батьком. І це лише мала частина досягнень Юлія Ігоровича Бойко, уродженця невеликого містечка Сєвєродонецьк, що на Луганщині.

Юлій Ігорович народився 19 вересня 1988 року. Виріс разом з братом у звичайній робітничій родині, а вже з 13 років допомагав батькові на заводі металоконструкцій. Закінчив Сєвєродонецький Інститут Підвищення Кваліфікації за спеціальністю «Ресторанна та  готельна справа». У 2009 році переїхав до  м. Київа  з родиною. До сьогодні займається малим бізнесом, допомагає батькам та разом з дружиною виховує свою трирічну доньку.

Багато хто подумає, що це черговий татків син, якого проштовхнули у політику. Але мало хто знає, що він - один з тих небагатьох, хто не розмірковує, сидячи вдома, що стати політиком в такому віці без зв'язків неможливо, а мовчки бере і робить, не покладаючи сил. Адже насправді все просто, потрібно лише здобути намір.

  1-го серпня 2012 на XV з'їзді Ліберальної партії України (ЛПУ) Юлій Бойко одноголосно був обраний заступником голови партії. З того часу активно готується до виборів, розробляє проекти, до втілення у життя яких вже залишилось зовсім небагато часу. Він впевнено йде до поставленої мети і прикладає максимум зусиль, щоб гідно представити себе народу і довести усім, що молоде покоління дійсно може формувати політику нашої держави.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.