Без зв'язку немає управління, а без управління немає перемоги

08 серпня 2012, 08:55
Власник сторінки
0
691

У Рівному командир 55 окремого лінійно-вузлового полку зв'язку 13 армійський корпусу полковник Сергій Патапов з нагоди Дня військ зв'язку та 71 річниці військової частини взяв участь в ефірі передачі

У Рівному командир 55 окремого лінійно-вузлового полку зв'язку 13 армійський корпусу полковник Сергій Патапов з нагоди Дня військ зв'язку та 71 річниці військової частини взяв участь в ефірі передачі «Один на один» Рівненської обласної державної телерадіокомпанії.

Командир полку поспілкувався з ведучим програми журналістом Михайлом Чубаєм та розповів телеглядачам про історію та сучасність військ зв'язку в загальному та його військової частини зокрема. Він звернув увагу на те, що 8 серпня відзначається професійне свято військових зв’язківців, а 9 серпня 55 окремий лінійно-вузловий полк зв’язку святкуватиме свою 71 річницю. Зупинились також на питаннях ролі «нервів армії», як ще називають зв’язківців, у миротворчих операціях та модернізації технічних засобів до рівня вимог сучасності.

- Наш вид військ унікальний, призначений для створення, розгортання та експлуатації систем зв’язку різних ланок управління з метою забезпечення керівництва підрозділами у мирний та особливий період, - відзначив Сергій Миколайович. – Без зв'язку немає управління, а без управління немає перемоги. На цьому постулаті ми виховуємо особовий склад полку та повсякчас підвищуємо професіоналізм військовослужбовців і працівників Збройних Сил України.

Полковник Сергій Патапов в ефірі наголосив, що сьогодні війська зв’язку знаходяться в процесі переоснащення і оптимізації. Якісно змінився підхід підготовки фахівців, військова частина поступово переоснащується новими засобами зв’язку, опановуються нові форми і методи спілкування на відстані, як от відеоконференц зв'язок.

-  Зв’язківці – це не лише телеграфісти  і телефоністи, як зазвичай вважають люди. У нашому виді військ присутній цілий спектр військових спеціальностей, окремі з яких дуже вузько профілюючі. А головне, що усі наші фахівці затребувані і конкурентоспроможні на цивільному рикну праці. Такого фахового рівня, який військовослужбовці-зв’язківці отримують в армії, може дати не кожен цивільний навчальний заклад. А сьогодні, коли ми поступово переоснащуємося на цифрові засоби зв’язку і перенавчаємо особовий склад, полк, як і всі війська зв’язку, фахово й технічно ще й поступово йде до рівня армій розвинених країн світу, - додав Сергій Миколайович.

Наприкінці ефіру командир 55 оркремого лінійно-вузлового полку зв’язку полковник Сергій Патапов привітав військовослужбовців, їхні родини, та побажав здоров’я та наснаги у цій нелегкій, але почесній та потрібній справі – службі у військах зв’язку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ефір,Гайн,55 окремий лінійно-вузловий полк зв’язку,День військ зв’язку,Одни на один,день частини,засоби звязку,полковник Сергій Патапов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.