Чужих дітей не існує

14 січня 2011, 14:48
Власник сторінки
Юрист
0
415

Чужих дітей не існує

До денного кризового центру для дітей «Перлина» у Святошинському районі м. Києва з  новорічними привітаннями  завітали голова громадської організації «Берегині Батьківщини –С» - Любов Гребельник   та   співробітник Святошинської районної   партійної організації  «ВО «Батьківщина» Валерій Алфьоров. 

Солодощі та набори для малювання (альбоми і фарби) стали приводом для радощів вихованців цього закладу. Адже до кризового центру щодня після школи приходять 25 дітей різного віку.  Тут, у Центрі, дітлахам допомагають не тільки з виконанням домашніх завдань, але надають психологічну допомогу.

«Ці  діти, потребують особистого піклування та уваги, бо вони опинилися в складних життєвих умовах» - говорять психологи  «Перлини», призначення яких  достукатися до серця кожного школяра.

У «Батьківщині» ж зазначають, що Центр функціонує на території Святошинського району не перший рік, і на сьогоднішній день потребує підтримки громадськості, адже чужих дітей не існує.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.