Євген Жовтяк: УКРАЇНІ ПОТРІБЕН “ДЕ ГОЛЛЬ”!

10 лютого 2014, 13:24
Власник сторінки
0
160

Україна потребує “де Голля”, який звернеться до українського народу з подібними словами: “Я вільний українець. Я вірю в Бога і в майбутнє моєї Батьківщини. Я не належу нікому. Я маю місію, одну...

 “Я вільний француз.

Я вірю в Бога і в майбутнє моєї Батьківщини.

Я не належу нікому.

Я маю місію, одну тільки місію — боротися далі

за звільнення моєї Батьківщини.

Урочисто присягаюся, що не належу до жодної

політичної сили, не підтримую жодного політика,

ким би він не був — чи то центристом,

чи то консерватором, чи то лівим.

Я маю лише одну мету: звільнити Францію.”

Шарль Андре Жозеф Марі де Голль,

з «Єгипетського щоденника», 20 квітня 1941 року.

УКРАЇНІ ПОТРІБЕН “ДЕ ГОЛЛЬ”!

«Спочатку я був ніким… У Франції — нікого, хто міг би за мене ручатися, і не був відомим у країні. За кордоном — ніякої довіри до мене і жодного виправдання моїй діяльності», «18 червня 1940 року, відгукуючись на заклики своєї Батьківщини, позбавлений будь-якого шансу на порятунок своєї душі і честі, де Голль, один, нікому не відомий, мав взяти на себе відповідальність за Францію».Так згадував Шарль Андре́ Жозе́ф Марі́ де Голль про початок своєї політичної кар’єри – проголошення 18 червня 1940 року руху “Вільна Франція”. З біографії де Голля випливає, що до 50-річного віку він не готувався до політичної кар’єри, і лише колобораціонізм маршала Петена, під патронатом якого де Голль пройшов шлях від лейтенанта до бригадного генерала, штовхнув його на еміграцію до Великобританії і проголошення руху “Вільна Франція”. Місія визволення Франції була виконана успішно і у 1944 році де Голь очолює Тимчасовий уряд Франції, а у січні 1946 року, у 56-літньому віці подає у відставку з посади Прем’єр-міністра Тимчасового уряду, очолює створену ним партію “Об’єднання французького народу”, пише мемуари, багато подорожує і навіть живе у французьких колоніях! Через 12 років, 29 травня 1958 року перед загрозою війни, пов’язаної із Алжирською кризою тодішній президент Французької Республіки Рене Коті закликав «найвидатнішого з-поміж французів» посісти посаду Прем’єр-міністра. Де Голль погодився сформувати уряд, при умові проведення конституційної реформи. Нова конституція Франції, прийнята 28 вересня 1958 року, значно звузила повноваження парламенту і значно розширила права президента. Глава держави практично одержав можливість одноосібно визначати внутрішню і зовнішню політику країни. 21 грудня 1958 року президентом Французької Республіки було обрано 68-річного Шарля де Голля.

Сьогодні Україна, як і Франція у 1940 році, окупована. Окупована кримінальним режимом Януковича. Розтоптаний парламентаризм, правосуддя, Конституція. Правоохоронні органи перетворені на найманців криміналітету. Україна потребує свого “де Голля”! Україна потребує “де Голля”, який звернеться до українського народу з подібними словами: “Я вільний українець. Я вірю в Бога і в майбутнє моєї Батьківщини. Я не належу нікому. Я маю місію, одну тільки місію — боротися за звільнення моєї Батьківщини від кримінальної окупації режимом Януковича. Урочисто присягаюся, що не залежу від жодного олігарха, не належу до жодної політичної сили, не підтримую жодного політика, ким би він не був — чи то центристом, чи то консерватором, чи то лівим. Я не буду балотуватися у Президенти у 2015 році. Я гарантую проведення вільних демократичних виборів. Я маю лише одну мету: звільнити Україну від кримінального режиму Януковича!“.

Чому Україні потрібен “Де Голль”?

Справа в тому, що при очільнику кримінального режиму Президентові Януковичу чесних виборів в Україні вже не буде ніколи! Ніхто з потенційних кандидатів не зможе виграти вибори у Януковича за результатом підрахунку голосів (це при тому, що Янукович не зможе нікого перемогти за результатами вільного волевиявлення!). Завжди буде бутафорія, за лаштунками якої будуть здійснюватися купівля голосів і фальсифікація результатів. Отже, перед тим, як оголосити вибори, необхідно створити умови для вільного демократичного волевиявлення. Необхідною умовою вільного демократичного волевиявлення є позбавлення Януковича, як і будь кого іншого, хто захотів би це робити, можливості скуповувати голоси і фальсифікувати результати голосування.

Жоден з кандидатів у Президенти не зможе об’єднати українське суспільство довкола ідеї вільної від влади криміналітету України! Це зможе зробити лише той, хто оголосить, що його місією є не заміна прізвищ людей, які посядуть якісь посади, чи олігархів, які отримають доступ до перерозподілу власності і безконтрольного розкрадання бюджету, а його місією є повне усунення від влади всіх злочинців і корупціонерів, незалежно від партійних кольорів і створення передумов для недопущення криміналізації влади у майбутньому!

Український “де Голль” не обов’язково має бути військовим. Ним теоретично міг би стати і хтось із трійки (четвірки?) найрейтинговіших опозиційних лідерів при умові відмови від участі у чергових виборах (найстарший із четвірки на два роки молодший від де Голля, коли той взяв на себе відповідальність за звільнення Франції і, пропустивши вибори 2015 року, ще тричі зможе балотуватися, а наймолодший має у запасі ще 28 років до президентського графіка де Голля та, пропустивши вибори 2015 року, матиме можливість взяти участь ще у 5 президентських виборчих кампаніях! При умові, що зараз вони зроблять ті вчинки, які повернуть Україні чесні і демократичні вибори! “Демократичні”, але нечесні вибори надовго забезпечать українцям Клюєв з Януковичем, якщо зараз втримають владу!). Де Голль розпочинав нікому не відомим. Вони відомі і в Україні і в світі! Але, якщо у де Голля у 1940 році була лише одна місія – визволення Франції, то, спостерігаючи за діями четвірки у боротьбі українського народу з окупаційним кримінальним режимом Януковича, складається враження, що у кожного з них теж лише одна “місія” – підняти свій рейтинг!

Я пробував поговорити на тему, якщо не “де голлізму”, то хоча б підтримки повсталого народу з багатьма діючими генералами. У відповідь чув про Присягу і Честь офіцера! На заперечення про те, що вони присягали не криміналітетові, а українському народові відповідають – а подивись у партійні списки тих, хто хоче використати повстання у своїх політичних цілях, хіба в цих списках мало представників криміналітету! У цьому плані у 2004 році із силовиками розмовляти було набагато легше – вже в перші дні Помаранчевого майдану більшсть силовиків заявили, що вони ніколи не застосують зброю проти народу, а командири армійських підрозділів були готові вийти на захист Майдану, якщо буде загроза силового розгону Майдану! Сьогодні вони запитують: а хіба не злочинців і корупціонерів привели у владу Ющенко і Тимошенко після Майдану 2004 року? І називають довгий список, починаючи від Червоненка, Ульянченко, Губського, Лозинського і закінчуючи “тушками” з виборчих списків 2006 і 2007 років. Це говорять офіцери, які в 2004 році були готові захищати Майдан від розгону!

З огляду на сказане, стає ще більш очевидною потреба в українському “де Голлі” – ЛІДЕРОВІ, якого ніхто не запідозрить, що він веде до влади свій клан, ЛІДЕРОВІ, якого всі сприймуть як визволителя від окупаційного кримінального режиму! Ще раз наголошу, що, теоретично, при заяві про небалотування на чергових президентських виборах, таким “де Голлем” може стати і хтось із сьогоднішніх лідерів парламентської опозиції!

Повертаючись до генеральських заяв про Честь офіцера і Присягу. Я провів власне розслідування і маю докази того, що за кожен день участі у “гарячих точках” Києва кожному солдатові, контрактникові і офіцерові платять гроші згідно прейскурантові, де мінімальна ціна 1000 грн/день стосується солдата Внутрішніх Військ! А це вже відразу переводить розмову про Присягу і Честь офіцера у зовсім іншу площину. Адже це не передбачені Законом України “Про бюджет” кошти на утримання правоохоронних органів, а гроші із кримінального общака!

Солдати і офіцери, які беруть гроші із кримінального общака автоматично перетворюються із правоохоронців у найманців криміналітету!

То невже, говорячи про Честь офіцера і Присягу, генерали мали на увазі, не Присягу українському народові, а присягу криміналітетові, після складення якої їм почали платити “преміальні” із общака? Якщо вони не розуміють різниці між служінням народові і найманством у криміналітету, їм треба це пояснювати всіма доступними способами. Якщо розуміють – після повалення кримінального режиму Януковича – всі, хто отримував гроші (а гроші виплачуються по відомості готівкою, день у день! Новій владі треба буде лише вилучити ці відомості!) мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності за найманство! А найманство суворо карається у більшості країн світу!

На разі, залишається сподіватися, що серед генералів знайдеться той, хто правильно розуміє вираз: “МАЮ ЧЕСТЬ!”


Євген Жовтяк

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.