Корупція – не причина, наслідок.

07 грудня 2012, 19:25
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
272
Корупція – не причина,  наслідок.

А у тих діях - псевдо боротьбі проти корупції - що впроваджує сьогоднішня владна організація на чолі з Ахмєтянукофіртабойкамойцями,

Україна,  як ми можемо бачити на власні очі, має достатньо можливостей для того,  щоб українці мали значно вищій рівень життя.

Адже  в України є те, чого не має в  країн, які  на багато розвиненіші, ніж  Україна.  Тож коли ми чуємо словосполучення: розвинена країна, чи держава», то це, по великому рахунку, те ж саме, що і -  розвинена нація.

Отже, цілком зрозумівши цю однорідність, ми усвідомлюємо, що шлях до розвитку нашої країни пролягає виключно через  розвиток нашої нації.

Але   бачимо ми сьогодні  зовсім протилежне. Ми сьогодні бачимо  занепад нашої країни.  У чому причина?

Звичайно, нам  зрозумілим є те, що корінь цієї  причини проростає із  ґрунту, у якому відсутнє підживлення  національного  усвідомлення.

Але  і відсутність підживлення, і цей  ґрунт, і  це коріння, і  цей низький рівень національного усвідомлення  маскують гіллям та  листям,  що називають «Корупцією».

А від так, неможливо підняти рівень розвитку країни, якщо  в країні процвітає корупція. У свою чергу, неможливо досягти успіху  у боротьбі  проти  корупції, коли абсолютно відсутнє підживлення розвитку національного усвідомлення.

Тож,  власне,  сама боротьба проти корупції, не підживлюючі при цьому  національний світогляд,  – це лише боротьба з наслідками. Це все рівно, що боротися проти Осоту,  збиваючи з нього пухнасті голівки палкою.

А у тих діях -  псевдо боротьбі проти корупції  -  що впроваджує сьогоднішня владна організація на чолі з Ахмєтянукофіртабойкамойцями, цілком справедливо проглядається замаскована форма українського геноциду.  

Бо  як можна нам розуміти те  доручення, яким без-губерній губернатор з Луганщини Прістюк В.  доручив  районним та міським головам  активніше залучати не бюджетні засоби,  для вирішення бюджетних питань?

Цитую  луганського головного  адміністратора досі  невідомої  губернії: «На территории Украины сегодня работает много негосударственных фондов и международных организаций, которые готовы выделять деньги, но требуется конструктивный, заинтересованный подход по поиску контактов и сотрудничеству с ними».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.