Віруючі УГКЦ проти свавілля Шевчука!

22 січня 2014, 13:54
Власник сторінки
0
21

Ганебна діяльність С.Шевчука допекла духовенство та віруючих Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ

Продовжуються конфлікти всередині Української греко-католицької церкви, пов’язані з антирелігійною діяльністю глави церкви архієпископа Святослава Шевчука.

Така ганебна діяльність С.Шевчука допекла духовенство та віруючих Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ, які за допомогою та молитвою за Україну звернулися до самого Папи Римського. При цьому, вони повідомляють, що останнім часом в діяльності УГКЦ все частіше проглядаються проблеми комерціалізації церкви. За таких обставин духовенство втрачає свою роль, як проповідника та стає «отарою», яка сліпо за вказівкою т.зв. «спонсорів» і «благодійників» виконує їх брудну політичну, а інколи і бандитську справу.

Все це відбувається не без відома та благословення Шевчука, який особисто обговорює з представниками опозиційних політичних сил та посольств США і ЄС тактику спільної боротьби зі своїми опонентами та відповідно безпосередньої участі в цьому священиків УГКЦ.

Але найбільш страшніше лунало з уст греко-католиків цієї зими, коли на народних віче у різних містах України вони зверталися до присутніх із закликами до мирян братися до зброї, щоб вигнати діючу владу з України.

Звертаюся до Вас пане Шевчук!

Невже спрага до крові та насильства повинна жити в серцях священиків???


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.