Єресі Гузара!

21 січня 2014, 12:37
Власник сторінки
0
35

У своїх коментарях ЗМІ він починає відхрещуватися від причетності до масових безладів та говорити...

Хоч на когось із команди Української греко-католицької партії починає потроху находити прозріння від тих подій, які відбуваються у нас в державі протягом останнього часу.

Надивившись на братовбивство, яке відбувається на вулиці Грушевського у Києві та відчуваючи свою провину за це, колишній голова УГКЦ кардинал Любомир Гузар перший піднімає руки до гори.

У своїх коментарях ЗМІ він починає відхрещуватися від причетності до масових безладів та говорити, що завжди стояв на боці мирного діалогу між протестуючими та владою та засуджував будь-які заходи кровопролиття. Але хто ж тоді нещодавно, давав зворотні інтерв’ю, що «будь-який народ має право на застосування зброї і що це право не вимагає законодавчого закріплення», як не Ви? І скільки можна лицемірити?

Запам’ятайте, що як і інші опозиційно налаштовані політики, саме ВИ винні у кровопролитті нашого народу, саме ВИ закликали пікетуючих до застосування зброї, саме ВИ благословляли їх на такий хибний крок. І відповідати за це доведеться ВАМ у першу чергу, як перед законом і народом України, так і перед Богом.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.