Як поступили б Ви?

08 липня 2011, 08:14
Власник сторінки
Адвокат
0
702

Як поступили б Ви?

Події у вечірньому кафе м. Луганська мали б сколихнути усю країну. Жаль цього не відбулося. Відео з побиттям дівчини мене не просто обурило, а зірвало. Дівчина достойно захистила свою честь, вона не злякалася цього гобліна. Сміливо, в цілях захисту вилила на нього воду, а потім нанесла по голові удар.

Мені соромно за молодих хлопців, які сиділи і робили вигляд, що нічого не відбувається. Чоловіча половина стала слабкою і боягузливою. Ця половина ховається від служби в армії за материнські спідниці і військові кафедри. Від заступництва дівчини за горнятком кави і цигаркою.

Чому мене зірвало? Навчаючись у військовому інституті мав друга, який був сміливим і відважним, успішний спортсмен та майбутнім військовим юристом. Нажаль військовим юристом він не став. Його мрію перервали гниди, які були сміливими лише зграєю.

Друг заступився за хлопця, якого били п’ятеро чоловік. Він не злякався, що сам, не замислився, що перевага у кількості знаходиться на тій стороні. Він вступив у бій і достойно у ньому переміг. Але гниди із заду нанесли важким предметом удар по голові. Мого товариша вже не має 14 років, але я завжди про нього думаю.

Випадок в луганському кафе незалишив би його сторнім спостерігачем. Він як майбутній офіцер, вважаю він ним став, на жодну хвилину не замислився і захистив би дівчину.

В кафе було до десятка чоловіків, молодих хлопців, які могли групою не вступаючи у бійку не дозволити розвиватися цим подіям. У разі групового захисту, охоронець та Ландик одразу б відступили назад.

Цинічно виглядає поведінка обслуговуючого персоналу, який поклав на стіл дівчат розрахунок. Тут місце цивільному позову до кафе, що проявило повну бездіяльність у забезпеченні схоронності прав на відпочинок.

Прикро, що такі як синки Ландика не бувають в армії, де розмова була б коротка і чітка.

Прикро, що тіло в окулярах з борідкою насміхалося над потерпілою дівчиною, яка лежала на полу. Руки чешуться зняти ті окуляри і заїхати. Я не шукаю популярності чи піару - це буде цинічно. Як офіцер, як батько, як громадянин я замислююся над майбутнім нашої Вітчизни, наших дітей. А Ви?

Захистити дівчину в кафе я не зміг, але як адвокат, готовий долучитися до захисту потерпілої в суді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.