Роздуми про те що трапилось.

12 жовтня 2011, 10:20
Власник сторінки
Працю вже втомився
0
428

Набридло скавчання.

Прочитав вчора новини що впаяли кляті даунбасці Юльці 7 років. Настрій як був пре паршивий так і залишився. Здається явище не рядове перший раз в Україні за роки незалежності реальний термін покарання отримує політик такого великого рівня, але з рівноваги не вивело. Хоч кажу чесно думав дадуть 5 років (7 трохи забагато, 5 саме те через 3 роки УДО). Ну дали то дали. Що мені з цього зарплату піднімуть? Чи може пальне подешевшає? Середньо статистичному маленькому українцю звертати на політиків уваги багато не варто. Адже ж політики наші на нас маленьких українців взагалі чхати хотіли з високої вежі! Але новини кричать заголовками. Народ наче по казився на Хрещатику проти міліції поперли (слава богу що буйних мало), на форумах бруд від користувачів в коментарях тече повнокровною рікою! Та все б нічого але всі комі не лінь з наших сусідів та не сусідів почали коментувати подію. Скажіть будь ласка якого пса вам потрібно це робити?

Українська політика - це не Європейська політика про політику РФ я взагалі краще промовчу (про мертвих або гарне або нічого). Українська політика - це стовідсотковий шлях до збагачення, проституції (політичної) і решти ганебних вчинків. Недаремно народ каже "Депутат?! Подумать только, а с виду - приличный человек!" Це можна казати про всіх наших депутатів та можновладців.

Якого дідька посадку ВОНА не лінується коментувати люба політична шавка з ЄС, США, Раша! Посадка ВОНА - це внутрішня справа України! Якого дідька сюди впихати свого носа! Але теж чорт з ними з політиками будь якими. Язиком молоти не мішки вантажити! Але вибачте мене коли громадяни України упиваються з того що в країну де вони живуть, в Батьківщину, своє сурло сунуть ну всі кому не лінь я цього не розумію! Мало того що скавчать задоволені так ще закликають ігнорувати Євро 2012, припинити всяку співпрацю з Україною і так далі і тому подібне! Цього я зрозуміти не можу! Панове - я розумію вам не подобається Янукович (він мені теж не подобається в мене діти його Йолкой називають або Овочем) але вибачте нажаль він президент нашою батьківщини. Ви можете його ненавидіти це ваше право! АЛЕ ПРАВА НЕНАВИДІТИ СВОЮ БАТЬКІВЩИНУ У ВАС НЕМАЄ! І не може бути! І якщо хтось собі це дозволяє то Україна - це не його Батьківщина! Пакуйте чемодани і валіть звідсіля хто  куди хоче! Хочете Рашку - вітер в спину! Хочете в ЄС - вітер в харю! Але жити в Україні і тут срати - ЗАСЬ! Досить того що тут всякі зайди сруть від душі!

Вибачте як що десь різко казав. Коми і решта знаків вибачте що не вся стоять клавіатуру залив кавою.

Всього найкращого.

Панове шануйте один одного в незалежності від ваших політичних уподобань! Лаятись один з одним ради політиків не варто! Всі вони СКОТИ. Одні правда мукають інші бублики на головах носять! Але суть їх  одна - скотська!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.