Рука Євросоюза дотяглася до Каддафі

21 жовтня 2011, 22:06
Власник сторінки
0
456

Увага ! Стаття є особистою думкою автора !

«Я ніколи не залишу землю лівійську, буду битися до останньої краплі крові і помру тут зі своїми праотцями як мученик. Каддафі не простий президент, щоб йти, він - вождь революції і воїн-бедуїн, що приніс славу лівійцям. Ми - лівійці - вели опір проти США і Великобританії в минулому і не здамося зараз» - Муаммар Каддафі .

Так і сталося …20 жовтня 2011 року було вбито Муаммара Каддафі.

Все це виглядало так , ніби купі диких собак  дали понюхати запах крові і відпустили на пошук жертви . Вони  розривали свою жертву без жалості  і  докорів сумління . Людині  у будь-якій ситуації треба залишатися людиною , цього правила  лівійські найманці , або  так звані *повстанці* мабуть ніколи не зрозуміють…і не будуть дотримуватися . Мене давно вражало наскільки людина може бути жорстока….жорстокішою за будь якого звіра на Землі. Стародавні часи давно пройшли , технологічний прогрес сягнув небачених висот , а людина залишилась такоюж жорстокою як і вті часи , натовп вимагає крові і смерті , як це було наприклад  в битвах гладіаторів , чи в давніх судах  над простими людьми , які нічого поганого їм не зробили .

Повстанці  били і  знущалися  з пораненної людини ,  яка не розуміла за що отримує такі муки. Він кричав своїм палачам  одумайтеся !!! Але його ніхто не хотів чути ,  вони понад все  бажали побачіти  страждання і смерть  колишнього лідера Лівії , не знаючи того що їми банально користуються . Євросоюз і США  зробив свою справу , дорога  до безкоштовної нафти відкрита.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: убийство,Муаммар Каддафи,нафта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.