Могильова у відставку?

26 листопада 2011, 23:17
Власник сторінки
0
552
Могильова у відставку?

Що-що, а цього ну АЖ ніяк я не очікувала(

 “Могилева у відставку?”- пролунало сьогодні від зацікавлених надиво бабУлЬок біля пїд”їзду.


“Цікаво: за що звільнили Могильова?”-ось перше питання, що спало на думку, коли почула цю дивну новину, адже посада Міністра внутрішніх справ цілком і повністю відповідала, як на мене, цій хАмлУватіЙ постаті)!Одного разу, маючи честь відвідати вЕлИчний, наповнений гуманізму і чесності будинок Верховної Ради України, я спостерігала за манерами цього політика. Люди, це було щось! Вислухавши розширне добре сформульоване питання Яценюка, Могильов, зібравши всі думки в декілька слів, дав відповдь тривалістю 14 секунд). Шанований у влаСниХ колах Яценюк не зрозумів, що сталося, і оприлюднив всезагальну образу та виголосив ще більш красномовну промову(нууу, знаємо всі, що він то добре вміє!), яка, відповідно до подій, що відбувались в Раді - загальним звітом Кабміну, послужила наступним питанням! Головний(на той час) МВС-ник України, в свою чергу, дав лаконічну і в той самий час всеохоплюючу відповідь: “Все згідно законам України”. Чесно? В цей час, сидячи на балконі, я просто-таки реготала! Навіть косі погляди кореспондентів не могли зупинити цей сміх). Але довелось все ж таки заспокоїтись: це ж ВРУ, а не якесь там засідання сільради!Прийшли б великі дяді і забрали 57-кілограмову істоту. ХОЧ з порядком там все гУд.

Отже, як завжди відволікаюсь від теми, зняття з посади Могильова мене одурманило і я полізла до свого ноутбуКЕра. Виявилось все надзвичайно простіше, ніж мені здавалось: Могильова то зняли з посади Міністра, але ж і призначили – як сповіщають наші російськомовні колеГи - “председателем Совета министров Крыма”. Ні-ні, я нічого проти не маю російськомовної української преси...але це, навіть кумедно звучить)...проте це вже інша тема...знову-таки повертаюсь до мого улюбленого політика: тримаючись на посту міністра з березня 2010 року, Анатолій Могильов встиг набратись ще більше “харизми”, властивої МВС-никам та яскравої “наполегливості”. Але цього виявилось недостатньо, він покинув пост...трагедія...як же він тепер в Криму?Особливо я “переймаюсь” цим питанням)), адже згадуючи 2007, а саме його багаточисельні розгули по АРК(мабуть, краще сприйняти це в переносному значенні), навряд чи кримські татари сприймуть його з відкритими обіймами.

Тут буде доречною цитата Джемилева: “Я керуюсь лише минувшими діями Могильова, що ущімлювали права кримських татар в Криму!”.Судячи з усього, Анатолію Батьковичу буде весело в АРК, але з його характером та манерою поведінки, гадаю це ненадовго!Притисне, ущімить, застосує всі можливі засоби...ну що я тут розписувати буду - ми ж всі добре знаємо “найкращі” методи досягнення успіху в нашій дЕМОкратичній країні. Тим паче, що матеріальне заохочення Могильова, звичайно, за вИкоНання НАДЗВИЧАЙНО важливих для України повноважень, вже не має куди бажати кращого!!!Подивіться, шановні мої, статистику!І це тільки білими: зар.плата + 60 % щомісячна премія + 40 % за ранг(до речі, з приходом на цю посаду наш екс-міністр отримав 1 ранг!Щирі вітання, пане Могильов=) ) + ...... Мама моя завжди казала, що рахувати чужі гроші негарно, тому, люди, кого цікавить це питання, шукайте у моїх колег information!Дякс за розуміння.

Ну добре, закінчимо цитатою вельмишановного В.Ф.Януковича: “Я убежден, что будет сотрудничество и будет позитив”.Будемо сподіватися!Мрії Федоровича....а я в них як радянський їжачок в тумані).










Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.