Вчора в Сумах було судилище над патріотом України Юлією Левченко

31 березня 2012, 10:30
Власник сторінки
0
716
Вчора в Сумах було судилище над патріотом України Юлією Левченко

Юлію Левченко звинувачують в порушенні громадського спокою, лише за те, що вона хотіла висловити свою точку зору на круглому столі в Сумах, що проходив 27.03.2012 в Сумах

  Вчора о 9:00 в Зарічному районному суді м.Суми відбулося судилище над Юлією Левченко. Підтримати Юлію Левченко прийшли активісти та прихильники ВО Свобода, УНА-УНСО, депутат Сумської міськради від ВО Батьківщина Семен Салтенко, голова Сумської обласної Свободи Ігор Мірошниченко та інші,також була присутня директор сумського міського громадського об'єднання "Соціальна організація студентів" Юлія Тарасенко, та представники інших національностей, які виступали свідками по справі.
  Судовий розгляд "толерасти" тягнули як могли. Наприклад виступ Юлії Левченко займав всього лише від 10 до 15 хвилин, а неадекватний виступ "толераста" Юлії Тарасенко тривав майже 2 години,за цей час "толерастка" Юлія Тарасенко звинувачувала Юлію Левченко не тільки в тому, що Юлія Левченко облила толерастку Юлію Тарасенко кефіром, але як з'ясувалося толерасти під час круглого столу, не тільки спонукали до порнографії та примушували наших Україночок роздягтися перед ними, але й вигукнули українофобське гасло: "Смєрть хохлам" . Чомусь "толерастів" не притягнуто до кримінальної відповідальності за українофобію та спонукання до порнографії, хоча по закону вони повинні відповісти. Але "толерастка" намагалася пришити Юлії Левченко розпалювання міжнаціональної ворожнечі, а також звинувачувала Юлію Левченко в тому, що вона нібито писала расистські написи на заборі де будуються мечеті, але дякувати Богу, суддя не стала затягувати судовий процес і обвинувачення в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі були відхилені.
  Судилище тривало з 9 години до 15:30. Вирок суду є занадто жорстоким. Юлію Левченко визнали винною і присудили їй 50 годин громадських робіт. Ігор Мірошниченко сказав,що вони будуть подавати апеляцію на вирок Сумського районного Зарічного суду. Юлія Левченко за весь час цього судилища трималася гідно, але дуже втомилася.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.