Забудовник на Троєщині, перейшов межу дозволенного.

06 червня 2012, 13:53
Власник сторінки
політичний аналітик
0
539

В боротьбі всі засоби хороші, вирішив забудовник, навіть чорний піар.

Багатьом киянам відоме нічим не примітне місце на Троєщині за адресою Маяковського 40-52. І відоме воно тим, що там вже більше чотирьох років тримають осаду забудовників прості кияни, які не хочуть будівництва під своїми вікнами. А вимагають від влади виконати обіцянку данню їм головою КМДА паном Поповим, а саме облаштувати на місці пустиря, зелений сквер.

Та замість зелених дерев та шовковистої трави, вони отримали будівельну техніку під своїми вікнами та котлован який почали рити забудовники. А для того щоб їм не заважали робити, свої справи, представники ініціативної групи, вони вирішили оббрехати їх. Вже спочатку підготовчих робіт, коли встановлювався паркан, представники забудовника розповідали, що в них начебто вимагають гроші для вирішення питання з ініціативною групою, щоб та перестала їм заважати вести роботи на цій дільниці. Але апогеєм цієї брехні і відкритого наклепу, стали плакати які виставляють одну із представниць ініціативної групи, рейдером та здирником.

Місцевим вдалось затримати, молодика у якого була ціла купа цих плакатів. В приватній розмові він розповів, що йому заплатили гроші, за розклейку цього непотребу по всьому мікрорайону, для дискредитації деяких представників ініціативної групи в очах місцевих жителів.

Вже завтра постраждала, представник ініціативної групи пані Бахмач, подасть позов до суду про захист своєї честі та гідності. Забудовник перейшов межу, але це був його вибір.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.