Свята не вийшло…

26 червня 2012, 14:35
Власник сторінки
0
373

08.04.2011 мешканець м. Вінниці Олександр У. святкував хрестини власної доньки. Святкування відбувалось в будинку Олександра.

08.04.2011 мешканець м. Вінниці Олександр У. святкував хрестини власної доньки. Святкування відбувалось в будинку Олександра. Запрошені були родичі та друзі, спиртні напої лились рікою. Після закінчення, так би мовити, офіційної частини, молоді люди вирішити проїхатись по нічній Вінниці. За кермо сів друг Олександра – Владислав О. Заїхавши до найближчого магазину та придбавши певну кількість пива, молоді люди поїхали в район автодрому, розташованого по вул. Покришкіна в м. Вінниці. Там свято продовжилось.

Приблизно о 02.00 год. в розпал відпочинку молодь навіть не помітила, що своєю поведінкою порушує громадський порядок, і коли на місце події на службовому автомобілі під’їхав наряд патрульної служби батальйону патрульної служби УМВС України у Вінницькій області, напевно, хлопці і не зрозуміли, причин інтересу до них правоохоронців.

Чи то пари алкоголю вдарили в голову, чи по якійсь іншій причині, але конструктивної розмови не вийшло…

З матеріалів кримінальної справи: громадянин Владислав О. 09.04.2012 близько 02.30 год. у м. Вінниці на території автодрому, розташованого по вул. Покришкіна, перебуваючи за кермом транспортного засобу марки „Дачія Логан”, не пред’явивши документи, що посвідчують особу, на законну вимогу інспекторів патрульної служби батальйону патрульної служби УМВС України у Вінницькій області М., Т. та В., діючи умисно, використовуючи вказаний транспортний засіб як знаряддя вчинення злочину, з метою залишення місце події, здійснив наїзд на інспекторів патрульної служби батальйону патрульної служби УМВС України у Вінницькій області Т. та В. Так, громадянин Владислав О., завівши двигун вказаного транспортного засобу та привівши автомобіль у рух, вдарив лівою стороною переднього бамперу автомобіля співробітника міліції Т. В подальшому, громадянин Владислав О., продовживши рух автомобіля, здійснив наїзд на співробітника міліції В., від чого останній опинився на капоті вищевказаного автомобіля та взявся руками за верхню частину капоту. В такому положенні Владислав О., продовживши рух транспортного засобу, проїхав приблизно 250 метрів та зупинився, після чого В. зміг залишити капот вказаного автомобіля.

Як бачимо, святкування мало сумний кінець. За даним фактом прокуратурою м. Вінниці порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 345 КК України – умисне заподіяння працівникам правоохоронних органів легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цими працівниками службових обов’язків. На даний час вказана кримінальна справа по обвинуваченню громадянина Владислава О. з обвинувальним висновком направлена до суду для розгляду по суті. Останньому загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.

Отак, свято закінчилось порушенням кримінальної справи.

 

Старший слідчий

прокуратури м. Вінниці                                                С.П. Захарчук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.