Простому українцю стати депутатом нереально!

30 липня 2012, 17:08
Власник сторінки
0
5878

Не зважаючи на те що всі українці мають однакове право стати народним депутатом, стати ними можуть лише обрані.

Навіть якщо ви користуєтесь в народі авторитетом  в вас немає шанців потрапити до парламенту якщо ви не маєте грошей, або ви не родич когось з владних посадовців. Щоб потрапити в прохідний список партії потрібно заплати і заплати не мало ,або як я вже казав породичатись з ким треба. Ну якщо родичатись не хочуть або не можуть всі, то заплатити за мандат серед статних людей бажаючих немало, бо це дужу вигідна інвестиція для бізнесу. З можливостями депутата ці витрати дуже швидко окупляться,  навіть вдасться заробити на наступний мандат. Керівники партій цим і користуються влаштовуючи мало не аукціони за місце в списку.

 

Ну це якщо в вас є гроші вам начхати на все крім себе а це так і є якщо ви готові купити мандат.

 

А якщо в вас не має таких грошей,  або є але ви хочете стати депутатом чесно. Тоді їдьте ставати депутатом і іншу країну ,бо  в нас в найближчий час такої можливості не буде!

 

Навіть якщо ви є головою політичної парті, яка звісно ще не була в парламенті, щоб пройти до нього вам потрібно багато грошей і величезний авторитет в як в середині країни так і за її межами.  Але товстий гаманець вам не гарантує проходження до парламенту без проблем, скоріше за все вас попросять поділитися, або грошима, або електоратом в замін за це вас не будуть чіпати до певного часу.

 

 Щоб провести свою партію до влади в нинішніх умовах вам потрібні, як гроші так і величезний авторитет до того ж на міжнародній арені, що буде вашим гарантом того, що вас побояться «прищемити» в зв’язку з скандалом який навколо цього виникне, а так і станеться якщо ви людина шанована за межами нашої країни, бо інші країни дуже люблять сунути свій ніс в наші справи іноді це доречно, а іноді і ні.

 

 

 

Після недавніх змін закону про вибори, щоб стати депутатом не обов’язково бути членом якоїсь партії можна піти самовисуванцем по мажоритарному списку.

 

Тут  не мало б  виникнути ніяких проблем якщо ви людина шанована в своєму виборчому окрузі то вам навіть не доведеться сильно витрачатись на передвиборчу агітацію. Але спочатку зареєструйтесь, а це вже проблематично ЦВК вставляє палки в колеса всім «лишнім» кандидатам.

 Спочатку потрібно сплатити заставу не знати за що, звідки вони таке взяли, де бачили, чи десь в світі ще так роблять?. Але і після того, як ви те все сплатили вам можуть відмовити в реєстрації без права повторної реєстрації  якщо в документах, які ви подали знайдуть помилку. Ще один спосіб відсіяти тих хто лишній.

 

 Навіть якщо ви вдало зареєструвалися, маєте шанс пройти до ВР від свого округу, вам можуть зателефонувати, або і прийти «в гості» ваші конкуренти і заявити вам, щоб ви зняли свою кандидатуру і сиділи тихенько, бо ви не вписуєтесь в їх плани, а можливо навіть руйнуєте їх, а вони вклали в це немало грошей тому двічі ніхто повторювати не буде.

 

А якщо вам пощастило ви чесно баз хабарів виключно, завдяки своєму авторитету пройшли до парламенту це ще не означає що депутатом ви стали надовго якщо будете показувати норов, робити що не треба не будете співпрацювати з однією з сторін точніше робити що скажуть, довго вам не протягнути, вас дуже швидко замінять з доволі неприємними наслідками для вас.

 

Звісно ви можете почати протестувати зібрати людей провести мітинги, але закінчиться це вашим ув’язненням і побиттям людей. Якщо в вас не має свої людей у владі самотужки вам туди не пробратися, політика в наш час ведеться надзвичайно брудно, чесної конкуренції ніхто не допустить, ніхто з тих кому це все на руку.

 

 Ще в вас має бути непогана фізична підготовка хоч це здається безглуздим, але гарно розбита пика опонента сильно піднімає рейтинг. А всі вже помітили що нашу ВР давно перетворили на закритий бійцівський клуб.

 

На відміну від парламентів цивілізованих країн наш можна порівняти з бізнес структурою чи злочинним синдикатом люди, які б мали стежити за дотриманням законів і порядком в країні самі ж ті закони порушую, або міняють їх на догоду собі, а про дотримання порядку я взагалі мовчу
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.