Хіба можна розчаровуватися в Україні?!

25 серпня 2012, 11:05
Власник сторінки
Народний депутат України 2-4 скликань
0
468

Україна - мій рідний дім, моя рідна земля. Іншої такої немає більше ніде в світі.

     24 серпня 1991 року...Мільйони українських сердець прискорено билися від радості, яка переповнювала нас. Віковічні прагнення нашого народу мати свою державу нарешті здійснилися - Парламент схвалив Акт проголошення незалежності України.

     Дуже важким і тернистим був шлях до власної державності, яку здобували, а потім втрачали через війни,розбрат,кровопролиття і окупації різними імперіями. І тільки наприкінці 20ст., в нових історичних умовах, коли ніхто не смів зважитися на агресію, Україна постала на карті світу, як незалежна держава.

         Переважна більшість українських громадян зі щирою радістю зустріла 21 рік нашої новітньої державності. Не може бути у нас більш величного свята, як День Незалежності! Адже саме в цей день відродилася Українська Держава, як Батьківщина всіх українців, всіх тих людей, незалежно від національності, які вважають українську землю своєю рідною.

     Та є і вороги нашої незалежності, які, будучи де-юре громадянами України, де-факто є "п'ятою колоною". З ними мали б розбиратися по всій строгості Закону правоохоронні органи, зокрема і СБУ, які в більшості випадків закривають очі на дії таких "громадян". Зате опозиційні політики не дають їм спокою і їх безпідставно кидають за грати. То на чий млин лиють воду ці органи?!

     Також є немалий відсоток наших громадян, які розчарувалися...в Україні. Дивно. Адже не можна асоціювати Україну з владою, посадовцями різних рангів, політиками. Можновладці, окремі політики - пристосуванці та перекинчики дбають тільки про себе, вони байдужі до проблем українського народу. Але між ними і Україною не можна ставити знак рівності. Можна і навіть треба розчаровуватися у владі, трясти її і міняти, щоб не забувала кому має служити - своєму народові.

     Особливо цікавою виглядає нинішня влада. В переважній більшості в ній зібралися люди, які ніякого відношення до здобуття Україною незалежності не мають. В кращому випадку вони відкрито не перешкоджали цьому процесу, а під час грудневого референдуму 1991р. проголосували хто - "за", хто - "проти", а дехто з них і голосувати не ходив. А зараз вони керують Українською незалежною державою. Отакий маємо парадокс. Аналогічна ситуація є і в Білорусі, яка поступово втрачає свою незалежність. У своєму рідному українському домі ми не можемо допустити повторення білоруського варіанту.

     Тому розчарування можуть викликати тільки можновладці, окремі політики - пристосуванці, користолюбці і "тушки", керівники тих чи інших відомств, установ і організацій. Якщо їхні дії викликають у нас розчарування, то їх треба міняти. Україна тут ні при чому. Вона не винна, що недостойні люди отримують владно - розпорядчі функції.

     Україна - у нас одна-єдина! Навіки! Вона є рідною домівкою для всіх, хто її любить і дбає про неї. Я щасливий з того, що належу до мільйонів патріотів, які виборювали Україні незалежність і працюють для її добра, для її європейської перспективи, для її входження в коло правових, вільних і заможних країн цивілізованого світу - євроатлантичної спільноти. Саме ця спільнота гарантуватиме нам безпеку, територіальну цілісність і незалежність.

     Україна - мій рідний дім, моя рідна земля. Іншої такої немає більше ніде в світі. Вона є і буде прихистком для всіх її вірних синів і доньок та їхніх нащадків. Україна, як незалежна держава, зустріла своє перше 21-ліття і житиме вічно! Любімо свою Україну всім серцем! А "діячів" різного гатунку - пристосуванців. невігласів, крикунів, грошолюбців. явних і прихованих "тушок", які нас розчаровують, гонімо геть! Щоб не оскверняли нашої святої землі.

     Дбаймо про Україну, захищаймо її незалежність, не дозволяймо нікому на неї зазіхати!

               Ніколи, ніколи не буде Україна рабою чужинських катів!



                                           

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.