Катеринчук 0:1 Філонов

26 вересня 2012, 14:53
Власник сторінки
0
4304
Катеринчук 0:1 Філонов

В 13 окрузі нарешті визначилось два основних конкурента в боротьбі за депутатський мандат – це два Миколи. Микола (Перший) Катеринчук, палкий оратор та «человек с телевизора», як називають його місцев


В 13 окрузі нарешті визначилось два основних конкурента в боротьбі за депутатський мандат – це два Миколи. Микола (Перший) Катеринчук, палкий оратор та «человек с телевизора», як називають його місцеві мешканці та Микола (Другий) Філонов, козятинець та головний редактор «Свобода Слова в Україні». Пише газета "33 канал".

Саме такі висновки можна зробити з останніх соціологічних досліджень, які зафіксували, що рейтинг Миколи Катеринчука, як і самої об’єднаної опозиції зупинився, а рейтинг місцевого самовисуванця продовжує зростати. 



Зрозуміло – кандидати нервують, оскільки у кожному окрузі має перемогти лише один. Хтось основну ставку робить на саморекламу, хтось – на критику опонентів, а в когось нерви не витримують і тоді він починає поливати брудом усіх і кожного. Не витримали нерви і в Миколи Катеринчука.


Так, в агітаційному листку Об’єднаної опозиції, присвяченому Миколі Катеринчуку інші кандидати виглядали, щонайменше, як підступні вороги народу, які рвуться до влади. Особливо "дісталося" Миколі Філонову, якому дописувачі катеринчуковського "бойового листка" приділили найбільше уваги та газетного паперу. Називали "Остапом Бендером", мало того, доморощені "політтехнологи" опустилися до обговорення родини Філонова, звинувачуючи в тому, що Анна Філонова є головою обласної партійної організації РПЛ, а сам Філонов проводив її виборчу кампанію на довиборах до обласної ради.



Чи є межа бруду, який виливатиметься від одних кандидатів на інших, і якою може бути реакція на різноманітні звинувачення?



З цим запитанням ми звернулися особисто до Миколи Філонова.


«Тепер я чітко розумію, чому більше 60% українців не вірять жодному політику. Бо мене вже самого нудить від цього політичного бруду, за півтора місяці виборчої компанії».

Щодо власної реакції на розповсюдженні публікації, кандидат надав нам копію свого листа у соціальній мережі "Фейсбук", якого він написав Миколі Катеринчуку.

Безымянный



"Шановний Миколо Дмитровичу! Відверто здивований публікацією у Вашій агітаційній газеті, в якій Ви, не знаючи мене особисто, називаєте аферистом, порівнюєте зі злодіями та інше. Прикро, що громадський діяч та політик Вашого рівня дозволяє собі згадувати в негативному контексті мою сім’ю (дружину) в своїй передвиборчій риториці. Зауважте, що я, жодного разу, ні в засобах масової інформації, ні на зустрічах не сказав про Вас, жодного поганого слова, не говорячи вже про членів Вашої сім’ї. Маючи великі можливості доступу в ЗМІ, як регіональні так і центральні, я не поливав Вас брудом, ні особисто, ні опосередковано (чужими руками). Я не знаю, що Вам радять Ваші радники та помічники, але розв’язуючи ворожнечу зі мною, Ви тим самим робите велику послугу нашим опонентам, які зіштовхуючи нас, будуть радіти кожній взаємній образі та спокійно підкуповувати виборців і йти до перемоги.



Якщо Ваш вчинок це і є українська політика, то я проти такої політики.



Тому дозвольте на власному прикладі продемонструвати Вам, що саме зараз формується нове покоління українців, для яких власне ім’я, важливіше політичного заробітчанства. Маючи можливість, я свідомо не буду відповідати Вам образою на образу. Щиро бажаю Вам успіху на виборах 28 жовтня і після них. Як показує мій досвід, життя продовжується і після виборів. Хай щастить.



З повагою, головний редактор «Свобода Слова в Україні» Микола Філонов".



Наші досвідченні політики звикли грати в брудний «пінг-понг», – доповнює Микола Філонов у телефонній розмові,  при цьому час від часу міняючись місцями (то вони у владі то в опозиції), але не спиняючись поливати одне одного брудом, звинувачуючи одне одного в провалі реформування країни. За цією «показною» войнушкою вони не помітили, що сформувалось нове покоління людей, які сповідують нові стандарти в житті та політиці. Тому я принципово не збираюсь мірятись обіцянками та довжиною язика з жодним опонентом.

DSC_0492



"Нервування Катеринчука легко пояснити, – каже вінницький політолог Олександр Логінов, – на опозиційному електоральному полі Філонов – його головний конкурент. Причому конкурент, який, на відміну від народного депутата кількох скликань Катеринчука, справді ніколи не був при владі. Не був депутатом жодної ради. А от самому Миколі Дмитровичу люди можуть нагадати бездарно втрачену довіру українців, після помаранчевої революції, як найближчого соратника Віктора Ющенка. Запитати чим він конкретно допоміг «рідному» округу за 10 років знаходячись при владі, його посаду першого заступника голови Державної податкової адміністрації України. 



Звісно, частина голосів буде куплятись і на неї не претендують ані Філонов, ані Катеринчук. Але ж люди, які не симпатизують владі, мають обрати лише одного! Власним жестом Катеринчук фактично зафіксував, що є два основних конкуренти за голоси виборців – два Миколи – Катеринчук і Філонов. Нахамити Філонову він зумів. Справа для виборчого штабу Катеринчука за дрібницею – слід довести, що їхній кандидат кращий".





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,мажоритарний округ,народний депутат,влада,Вінницька область,Микола Філонов,агітація,Вінниця,об"єднана опозиція,Микола Катеринчук,соцопитування,ВИБОРИ 2012,Козятин,Хмільник,Калинівка,одномандатний округ №13
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.