Розчароване покоління, або Election time

27 жовтня 2012, 18:50
Власник сторінки
0
205
Розчароване покоління, або Election time

Все більше українців відмовляються приходити на вибори, не довіряючи сучасному українському політикуму, тому проект Campus 3.0 намагався зруйнувати цю тенденцію, показавши політиків, якими вони є.

     Отож, ще трохи і настане день, якого так довго чекали і ті, хто викинув мільйони на передвиборчу кампанію і ті, на кого ця кампанія була розрахована. Як би там не було, але цей день принесе зміни, такі довгоочікувані одними і небажані іншими.  Родзинка демократії полягає у тому, що ці 24 години призначені для волевиявлення громадян та наданні їм можливості визначати своє майбутнє на найближчі п’ять років, але чомусь велика кількість їх всіляко уникає цього почесного права, провокуючи тим самим «нехороших дядєньок» на фальсифікації з пустими бюлетенями. Мені здається, що проявити громадянську активність (навіть перекресливши бюлетень), раз в декілька років, то не така ж тяжка місія, чи не так?

      Багато українців скаржаться, що неможливо зробити правильний вибір, адже ніхто з кандидатів відверто не поділиться своїми справжніми планами щодо перебування при владі. В переддень парламентських виборів хочеться згадати про проект, який дав змогу простим громадянам нарешті побачити, хто є хто у цих перегонах і зробити виважений аргументований вибір. Campus 3.0унікальне явище в українському медіапросторі, хоча б через те, що він був організований буквально за декілька місяців студентською спільнотою, тобто про великі капіталовкладення і агітаційні хитросплетіння не йдеться. Можна довго намагатись дізнатися на кого ж «студєнти» працюють і зрештою зрозуміти, що працюють вони на наше з вами щасливе майбутнє.

     Особисто в мене не виникло жодних сумнівів щодо чесності процесу дебатів «Політики VS Університети», сам той факт, що запрошений політичний діяч не бачить списку запитань до виходу в онлайн-трансляцію, відрізняє цей проект від аналогів представлених на вітчизняному телебаченні. По суті цього списку і не існує, адже питання до гостя зачитуються із Facebook та Twitter по ходу трансляції. В цьому і полягає істинний сенс дебатів, адже саме у широко розкритих очах політика, через нестандартне, незапрограмоване, необроблене штатом політтехнологів питання, можна побачити людську сутність, оте справжнє і непідробне, за що ми зрештою і голосуємо. Адже проблема вибору в незалежній Україні остаточно звелася до проблеми ДОВІРИ. Ми не довіряємо тим, хто нишком намагається купити наш голос за чай, олію чи гречку, але при цьому не робимо нічого, щоби це змінити.

     Прийди завтра на виборчу дільницю і доведи, що тобі не байдужа доля країни. Зроби свій вибір!



P.S. До речі, для розчарованих у політиці хороша новина: це ВР VII скликання, так що може пощастить. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.