Відкритий лист лідерам Української Опозиції

06 листопада 2012, 15:12
Власник сторінки
0
25
Відкритий лист лідерам Української Опозиції

Відкритий лист лідерам Української Опозиції


Шановні лідери Української Опозиції !

Вважаю за необхідне довести до Вашого відома деякі власні міркування стосовно останніх дій та заяв об’єднаної опозиції.
Вважаю, що останні дії та заяви об’єднаної опозиції щодо ситуації з встановлення результатів виборів непослідовні, а відтак можуть мати негативні наслідки як на ситуацію в цілому, так і на підтри...
мку масових заходів опозиції громадськістю.
Йде мова в першу чергу про суперечливість вимог, які ставить опозиція до влади. То ми складаємо мандати, і вимагаєм перевиборів по всій країні, то не складаєм; то визнаєм перевибори по мажортарним округам, то не визнаєм. Родзинка - заява Гриценка про те що декому треба набити пику.
Як Ви розумієте, це ставить під сумнів здатність опозиції добитися результату, демотивує людей підтримувати Вас та призводить до ще більшого розчарування, яке як Ви розумієте нікому не потрібно.
Ваш ключ до успіху - узгодженість та послідовність у заявах та діях, а також організованість та системність, хоча би на рівні ВО "Свобода".
Також вважаю за необхідне довести до Вашого відома, що шанси зібрати серйозний мітинг значно зростуть коли на мітингу громадськість побачить як мінімум всіх обраних кандидатів від кожної з партій включаючи мажоритарників. Інформація про наявність всіх кандидатів може бути дуже важливою в першу для людей, які думають чи йти на мітинг, а також для міжнародних спостерігачів.

З повагою,
Віталій Юрків
ваш виборець на виборах народних депутатів України у загальнодержавному виборчому окрузі
кандидат у народні депутати у 223 мажоритарному окрузі м. Києва
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.