Були в Болгарії влітку, відпочивали в готелі Мідія

28 грудня 2012, 08:39
Власник сторінки
0
366
Були в Болгарії влітку, відпочивали в готелі Мідія

Були в Болгарії влітку, відпочивали в готелі Мідія, відправляла нас Еліта Тур. В двадцяти хвилин їзди від Сонячного Берега. Готель чудесний, умови відповідні сподіванням. Для дітей якраз супер...

Були в Болгарії влітку, відпочивали в готелі Мідія, відправляла нас Еліта Тур. В двадцяти хвилин їзди від Сонячного Берега. Готель чудесний, умови відповідні сподіванням. Для дітей якраз супер., там працює дитячий табір, є два великих басейни, місцеві вожаті не дали їм сумувати. 

В Болгарію їздили Багато разів, і в Несебр, і в Золоті Піски, і в Созополь.  Болгарія подобається недорогим але значно якіснішим чим у нас сервісом. 
Болгари нормально володіють російською і англійською, але на русо турісто реагують, як і всюди у світі негативно. Дуже багато в країні німецьких туристів. Для німців це країна економ класу, де можна недорого але якісно відпочити, болгари вже на повну вивчають німецьку мову. Для тих хто приїде до Болгарії, також обов’язково відвідати місцеві пам’ятки  античної архітектури, правда таке відчуття, що самі Болгари до них ставляться доволі прохолодно, так наприклад у римських термах, зробили відділення власних мінеральних вод, а в резиденції римського намісника зробили собі звичайний готельчик.
 
Люди тут дуже привітні, увібрали в себе найкращі риси славянської душі, взагалі  дуже схожі на українців. Щоправда ніколи не довіряйте місцевим таксистам, які крім того, що хочуть максимально здерти з вас за подорож, так і всю дорогу будуть вам впарювати все, що тільки можна, від магнітиків до ексклюзивних екскурсій. А місцевий громадський транспорт, хоч і дуже доступний, увібрав у себе всі радості наших маршруток.

Взагалі країна дуже доступна по цінах, чим далі від моря тим доступніше. У варіанті харчування проявіть мистецтво мандрівника, тут дуже багато маленьких колоритних забігайлівок, з величезними порціями. Реально за шість євро можна навалитися від пуза. Місцеве вино, особливо домашнє це просто фантастично, але вбиває організм нереально, особливо для непідготовлених осіб. Хоча і багато традиційних, безнаціональних і дорогих, кафешок і ресторанів, але того щастя і у нас вистачає.
 
Щодо готелів, то тут дуже все не однозначно. Варіантів  цін і сервісів дуже багато, і не факт, що за одні і тіж гроші ви отримаєте однаковий сервіс. Три роки назад відпочивали з дружиною в Несебрі в готелі Nessebr Bay, умови нормальні, але кожен раз платити за вихід на пляж, не кажучи за усі послуги, включаючи шезлонги і парасольки це трошки занадто, причому пляж ніхто не прибирав.
 
А от Мідія де були цього року дуже сподобалась, сервіс дуже якісний, місце дуже красиве. Дуже сподобалась організація, готель як власна фортеця, ніхто чужий туди не потрапить. А в Болгарських готелях це розповсюджена проблема, якщо потрапили в прохідний двір,  готуйте 60 лев мінімум на аренду маленького сейфика, і не факт , що його не винесуть разом з грошима і документами. Тут же все на надзвичайно професійному рівні. Також хочу відзначити оператора, який нас відправляв Еліта Тур. Ніяких проблем у доставці і розселенню не було. Більше того вперше у моїй практиці представник тур фірми постійно знаходився у готелі і допомагав вирішувати усі нагальні питання. А загалом Болгарія чудова, привітна країна, і варта, щоб її відвідати. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: відпочинок,Болгарія,еліта тур,туристична агенція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.