Хочеш бути правою рукою народного депутата України?

21 березня 2013, 20:19
Власник сторінки
Специалист политологии, руководитель проекта "ALT:OSVITA"
0
277
Хочеш бути правою рукою народного депутата України?

ПІДГОТОВКА ПОМІЧНИКІВ-КОНСУЛЬТАНТІВ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ Інститут Політичної Освіти повідомляє Вам про перенесення дати семінару для помічників-консультантів депутатів ВРУ на 11-12 квітня. У

Проблеми, на вирішення яких спрямоване навчання: як показує досвід, більшість помічників-консультантів депутатів слабко володіють базовими знаннями про процедури ВРУ та загалом систему органів державної влади, статус народного депутата, повноваження, права та обов’язки, які їм надані законодавством як помічникам народних обранців та базові правила взаємодії з громадськістю.

До участі в дводенному семінарі запрошуються помічники народних депутатів та особи, що планують ними стати. Вікові, гендерні та інші обмеження відсутні. Відбір на конкурсних засадах.

Кількісний склад групи – 25-30 чол.

Для участі в навчанні кандидату потрібно підготувати та надіслати до 5 квітня 2013 р. (включно) на адресу office@ipo.org.ua (в темі вказати «pomichnyk»):

- заповнену анкету;

- резюме (автобіографію).

Учасники навчання будуть забезпечені навчальними матеріалами.

Реєстраційний внесок становить 800 грн.

За більш докладною інформацією можна звернутися до ІПО на office@ipo.org.ua, або за тел.: +38044 278-55-43, 278-55-16. 
Контактні особи:
+380503725100 (Олександр Солонтай)
+380972846183 (Оксана Однорал)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: депутат,політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.