ДЕКЛАРАЦІЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

11 квітня 2013, 10:56
Власник сторінки
Сучасний МЕНЕДЖЕР
0
860
ДЕКЛАРАЦІЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

До всіх ГРОМАДЯН, Громадянських Рухів і Організацій, Незалежних ЗМІ, Політичних Сил

          ДЕКЛАРАЦІЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

 Виходячи із НЕЗАПЕРЕЧНОЇ ІСТИНИ, що всі ЛЮДИ РІВНІ і наділені від народження НЕВІД’ЄМНИМИ ПРАВАМИ на Життя, Свободу, Правдиву Інформацію і Справедливість, та НЕВІД’ЄМНОЮ ВЛАДОЮ Вільно Вибирати між Добром і Злом, Володіти плодами своїх трудів та Користування природними дарами рідної землі – Повітрям, Водою, Землею та її Надрами і Плодами, а також ВСЕНАРОДНИМИ НАДБАННЯМИ такими, як Газотранспортна та Енергетична системи, тощо..., і, виходячи із КОНСТИТУЦІЇ України, ми, ГРОМАДЯНИ, як ЄДИНИЙ і БЕЗАЛЬТЕРНАТИВНИЙ виток влади і ГОСПОДАРІ своєї землі, УСВІДОМЛЮЄМО свою відповідальність за ДОЛЮ країни і свої ПРАВО і ВЛАДУ СКАСУВАТИ повноваження всякої Системи Державної Влади, яка не справляється з ЗАВДАННЯМ ГРОМАДЯН по забезпеченню їх Безпекою та Умовами для Гідного життя і Продуктивної діяльності.

В зв’язку з цим ми, ГРОМАДЯНИ, ПРО-ГО-ЛО-ШУ-Є-МО(!!!) з цієї хвилини ВІРТУАЛЬНИЙ МАЙДАН та «Час Х» НАЦІОНАЛЬНОЇ МОБІЛІЗАЦІЇ на МАЙДАНІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ реальному в місті Києві для БЕЗСТРОКОВОЇ АКЦІЇ ВСЕНАРОДНОГО МИРНОГО СПРОТИВУ – МАЙДАНУ – з метою:

1. СКАСУВАННЯ повноважень діючої Системи Державної Влади (режиму Януковича), яка брутально зловживає ВЛАДОЮ для пограбування і доведення до повного зубожіння своїх же громадян…, і ЛЕ-ГІ-ТИ-МІ-ЗО-ВА-НО-ГО(!!!) стотисячним (100 000) кворумом МАЙДАНУ, ПОВЕРНЕННЯ ВЛАДИ НАРОДОВІ України.

2. ПЕРЕХІДНИЙ ПЕРІОД до нової Системи Державної Влади в термін до 22 листопада 2016 року з ТИМЧАСОВИМИ Органами Влади на цей період.

3. ФОРМУВАННЯ ПО-СТІЙ-НО-ДІ-Ю-ЧО-ГО(!!!) ОРГАНУ МАЙДАНУ «ГОЛОС НАРОДУ»  наданням йому ПРАВА ВЕТО на всі кандидатури по особовому складу та на всі постанови і рішення всіх гілок влади на всіх рівнях. (Процедура СЕЛЕКЦІЇ та ПОКЛИКАННЯ гідних ГРОМАДЯН до «ГОЛОС НАРОДУ» буде повідомлена зразу після Вашого підписання цієї ДЕКЛАРАЦІЇ).

4. ВИЗНАЧЕННЯ ЗАПИТУ-ЗАВДАННЯ по ВИКОРИСТАННЮ НАРОДНОЇ ВЛАДИ на ПЕРЕХІДНИЙ період до ПОЛІТИЧНИХ СИЛ, зокрема парламентських, – ВО Свобода, партії УДАР та ВО Батьківщина,– з вимогою наступних першочергових кроків:
– НЕГАЙНО ЗВІЛЬНИТИ всіх ПОЛІТВ’ЯЗНІВ;
– ДОСТАВИТИ на МАЙДАН істинного переможця Президентських Перегонів 2010 року Юлію Тимошенко, та доручити їй сформувати ТИМЧАСОВИЙ ПЕРЕХІДНИЙ УРЯД;
– ЗАПОЧАТКУВАТИ процес створення сучасних цивілізованих Систем Державної Влади – Політичної, Економічної, Судової та Безпеки, і закріплення їх в новій КОНСТИТУЦІЇ України;
– ЗАСУДИТИ перед народом України злочини комуністичного режиму та злочинних угрупувань його послідовників – «партій» регіонів та комуністів;
– ПРОВЕСТИ ЛЮСТРАЦІЮ чиновників, призначених в радянські часи і режимом Януковича,  та ПОВЕРНУТИ громаді награбоване олігархами і їх прислужниками.

«Якщо Дух СВОБОДИ ти відчув на МАЙДАНІ,
То єднаймося Браття, скинемо разом кайдани»

СЛАВА УКРАЇНІ!   ГЕРОЯМ СЛАВА!

P.S. Незалежно від того, окремий Ви ГРОМАДЯНИН, чи група ГРОМАДЯН, об’єднаних в Громадянську чи Політичну організацію або ЗМІ, РОЗМІЩЕННЯ цієї ДЕКЛАРАЦІЇ на Вашій стіні в “F” та інших соціальних мережах чи ЗМІ, буде вважатися  СВІДЧЕННЯМ, що Ви стали під ПРАПОР МАЙДАНУ.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.