Знов частину простих українців хочуть обдурити.

08 травня 2013, 18:01
Власник сторінки
0
219

На з’їзді Укоопспілки були прийняті рішення про реорганізацію споживчої кооперації

На з’їзді Укоопспілки були прийняті рішення про реорганізацію споживчої кооперації, а також рекомендовано провести загальні збори нижніх ланок з метою прийняття рішення про додаткові внески орієнтовно по 1000грн. Це зроблено для того, щоб рядові члени не захотіли платити і написали заяви про вихід із споживчих товариств. Вже складені реєстри ліквідного та неліквідного майна. Вище керівництво планує перевести все ліквідне майно до ТОВ, засновниками якого воно стане, а неліквідне / те, яке вже нікому не потрібне / залишити споживчим товариствам. Прості члени залишаться ні з чим.

Я, член Березнянського споживчого товариства, був присутній на зборах і вніс пропозицію про вихід Березнянського СТ з Менської райспоживспілки, але такого питання не було в порядку денному. Тому я зібрав 56 підписів із 92 членів СТ згодних на проведення позачергових загальних зборів і подав клопотання від імені ініціативної групи голові правління про скликання позачергових загальних зборів членів СТ. Вже на початковому етапі відчувається протидія керівництва та відбувається блокування запропонованих змін.

Простіше кажучи, рядових членів споживчих товариств по всій Україні хочуть “кинути” та обдурити, щоб вони не змогли отримати свою законну  частку у майні споживчих товариств.

На даний час ініціативна група самостійно займається підготовкою до позачергових загальних зборів членів Березнянського споживчого товариства. Можна спробувати реорганізуватися самим, щоб рядові члени СТ, були засновниками ТОВ.

Член Березнянського споживчого товариства О. В. Кузьменко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.