На мітингу прокуратуру обвинуватили в прихильності до дій аферистів

10 червня 2013, 20:00
Власник сторінки
0
289
На мітингу прокуратуру обвинуватили в прихильності до дій аферистів

В неділю, 9-го червня, відбувся мітинг щодо бездіяльності Пустомитівської прокуратури активістів ГО «СПАС», членів УНСО та представників громади села Верхньої Білки послідовно під прокуратурою Львівс

В неділю, 9-го червня, відбувся  мітинг щодо бездіяльності Пустомитівської прокуратури активістів ГО «СПАС», членів УНСО та представників громади села Верхньої Білки послідовно під прокуратурою Львівської області, потім біля Галицького базару і на завершення під львівською обласною радою.

Скарга в Пустомитівську прокуратуру щодо підробки підписів та фальсифікування протоколу зборів колективу колгоспу-агроторгу «Білківський» була направлена Верхньобілківською сільрадою ще в 2011 році. Проте жодних дій щодо фальсифікаторів не вжито досі. Пустомитівська прокуратура повністю проігнорувала зміст скарги, за більш ніж рік часу навіть не було надано відповіді. На скаргу громадської організації «СПАС» до Львівської обласної прокуратури щодо бездіяльності Пустомитівської прокуратури, не було належним чином відреаговано, що і стало причиною протестних акцій. І люди вийшли з плакатами та листівками на вулицю…

На наш заклик до акції протесту відгукнулися мешканці села Верхня Білка, унсовці, депутат першого скликання Львівської міської ради Зиновій Саляк.

Сам мітинг – це своєрідне нагадування прокурору про серйозність намірів громади села. Нагадування, що ситуація знаходиться на контролі у правозахисників. І що узаконити рейдерство фактичною бездіяльністю прокуратурі не вдастся. Фальсифікатори мають постати перед відповідальністю, а законність має бути відновлено!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ГО СПАС,Верхня Білка,радник Олег Пилипенко,мітинг обласна прокуратура,аферизм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.