Страна не нуждается…что хочу, то и напишу

10 липня 2013, 11:28
Власник сторінки
Тележурналіст
0
401
Страна не нуждается…что хочу, то и напишу

Недолугі PR-маневри непроголошеної київської кампанії

   Політики, які претендують на столичний престол, демонструють свою дріб’язковість і безглуздість ідей. Нещодавно писала про «PR війни непроголошеної київської кампанії», як тут - нові вилазки кандидатів.   

Петро Порошенко заклеїв Київ собою і своїм інтерв’ю журналу «Корреспондент». Ключовий месседж - «Страна не нуждается…» Власне, на цьому посил до киян закінчується. Адже продовжується думка вже червоним кольором «…в экспериментах над собой» і в підсумку - зливається з кольором обкладинки, як партизан із лісовими хащами…

  

Від такого ляпу його опонент Микола Катеринчук мав би стрибати від радості. Але…. Чи-то його політтехногу (власне, куму самого клієнта) гроші відпрацьовувати треба, чи-то знову креативу закортіло, але і ці зображення опонента у спокої не залишили.

Так от, сіті-лайти із «нуждой» Порошенка гайдаївці знову заклеїли слоганом, який мало що говорить киянам. Автори стрічки переконують киян: «Мой журнал! Что захочу,…» - і далі знову провал у червоне. Тому що фраза «… то и напишу» так само… не читається. Навіть якщо пасажири автобуса чи маршрутки вчиталися, то мало що зрозуміли. 


Тим більше не зрозуміли ті, хто в курсі мас-медійних трансферів і ті, хто мав змогу прочитати журнал «Кореспондент». А там чорним по білому написано, що Петро Порошенко «екс-власник»…  Медіа-холдинг UMH group, до якого входить «Корреспондент», прикупив юний мільйонер та колекціонер активів Сім’ї Сергій Курченко.

Кампанія, котра ще не розпочалася стає все веселішою. Не вчаться політики ні на своїх помилках, ні на чужих. І продовжують танцювати … по граблях.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.