Открытое письмо Черкаської регіональної Організації УСВА

26 липня 2013, 06:16
Власник сторінки
0
302

Звернення до обласних, міських,районних організацій УСВА, до кожного Афганця.

19 липня 2013 року відбулося правління Черкаської регіональної Організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів). Одним із питань, що розглядалися на правлінні, було засудження листа Юрія Бичковського, розміщеного в інтернеті.


Побратими, афганці!

У далекому 1989 році, коли закінчилася та страшна для кожного з нас війна, ми, зранені душею і скалічені фізично… не могли вписатися у буденне і безтурботне життя перебудовного СРСР. Ми нікому не були потрібні. Більше того, нас вважали ізгоями і обузою. Ми були нагадуванням чиновникам усіх рівнів про позорну зовнішню політику збанкрутілої прогнилої і корумпованої КПРС. Ми поверталися у свої села, селища, міста і містечка та виживали хто як міг у залежності від своїх сил та можливостей. Але усі ми були у розпачі – нас, героїв, тут не чекали!...

І одним із перших, хто своїм гострим розумом збагнув, що якщо ми не обʼєднаємося - «заб’ють (читай – забудуть) по одинці», був саме Сергій Червонописький. Не генерал, не герой – один із нас, молодий бойовий командир, який залишив у Афгані обидві ноги, ставши повним фізичним калікою, але міцний духом стратег, здібний організатор, створив потужну організацію, яку сьогодні ти, Бичковський, і подібні тобі, упродовж останніх двох років намагаєтеся розколоти, бо вже дуже вам хочеться скористатися вагомими здобутками Червонописького, задля задоволення своїх політичних амбіцій.
А де ж був ти, розкольнику Бичковський, у 1989-му, де були ті, хто сьогодні паскудить добрі справи нашої організації УСВА? Ви, синки партноменклатури, будували свій бізнес, жирували, крали, а тепер хочете грати у політику.
Чому ти не згадуєш у своїх пасквілях, що Україна сьогодні, завдяки Червонопиському, єдина із країн колишнього СРСР, де існує така впливова і структурована громадська організація, що лише в Україні у 90% міст і районів є структури нашої організації, що лише в Україні стовідсотково вшанована пам'ять кожного загиблого в Афганістані: від найменшого хутора до великого міста, де встановлені пам’ятники, бюсти, стели, пам’ятні дошки, створені музеї на честь наших побратимів.
Чиї це заслуги? Вірно! Це заслуги УСВА.
А УСВА – це Червонописький Сергій Васильович! І тобі, Бичковський, та тим, хто за тобою стоїть, не під силу розколоти наші міцні ряди.
Шановні побратими, учасники бойових дій в Афганістані! Станемо на захист нашого командира і нашої організації, не даймо покидькам Бичковським розколоти організацію, яку С.В.Червонописький цементує і плекає упродовж 25 років.


Правління Черкаської регіональної Організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Черкассы,УСВА,Червонопиский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.