Київське Віче. Відстоїмо наше місто!

28 листопада 2012, 18:03
Власник сторінки
член координаційної ради ВГО "Київське Віче"
0
20
Київське Віче. Відстоїмо наше місто!

Київське Віче. Відстоїмо наше місто!

29 листопада відбудеться засідання Київської міської ради, де знову будуть раздавати землю нашого міста. Завтра ми можемо висловити свою незгоду стосовно знищення території Десятинної церкви біля музею Історії та будівництва офісного центру Українського патріархату. Дві конфесії вирішили між собою воювати, хто з них відхватить більшу територію, а ми мешканці Києва втрачаємо історичні землі, землі наших пращурів. 

Тому приходьте до Київської міської ради, та висловіть свій протест проти знищення історичної території Києва. Також приходьте всі, у кого є якісь проблеми стосовно забудови їх прибудинкових територій, хто проти знищення Парків і скверів. історії

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/0969367777/a85108

Біля 20 гарячих точок захвату київської землі незаконно займаються культовими спорудами! Більшість з них церкви Московського Патріархату. 

Ще одна з найважливіших вимог Віче - Київрада повинна прийняти на баланс міста садибу Мурашко, яку за постійної уваги Глухова, прокуратура міста повернула у власність громади!

Не менш важливим є призупинення будівництва на Поштовій площі до з`ясування обставин руйнування Музею магдебурзького права.
Демонтувати бетонну споруду біля Десятинної церкви та "храм-палатку" у парку Перемога.

Відстоїмо наше місто!

https://www.facebook.com/events/250514045077111/ 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Украина,Киев,туризм,УПЦ МП,УПЦ КП,протест,акция,застройка,волшебство,життя,Київрада,допомога,сесія Київради,Київське Віче,Чиста політика,взаємодія,партнерство.,якість послуг жкг,Ескина,Мусій,Олексієнко,Черниш
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.