На Октоберфесті в Кам'янці-Подільському літали на повітряних кулях

14 жовтня 2013, 14:32
Власник сторінки
0
40
На Октоберфесті в Кам янці-Подільському літали на повітряних кулях

На Октоберфесті в Кам'янці-Подільському літали на повітряних кулях

Фестиваль "Октоберфест. Знову в небо!" в Кам'янці-Подільському проходив минулих вихідних. На фестивалі було випито близько 3000 літрів пива та з'їдено майже 100 кг різних закусок.

Більш ніж 200-літня пивна традиція набула зовсім інший сенс в Кам'янці-Подільському. Тільки тут пивний фестиваль поєднується з повітроплавною фієстою та гості Октоберфесту можуть здійснювати польоти на повітряних кулях.

Починаючи з 10 жовтня в рамках фестивалю "Золота Омега-2013" над містом змагалися професійні екіпажі повітроплавців. А вже 12 жовтня в повітря змогли піднятися і звичайні люди. Один з гостей фестивалю виграв безкоштовний політ на повітряній кулі.

Гостей обох фестивалів розважали конкурсами, турніром з армреслінгу, шоу для дітей. Конкурс караоке "Голос Октоберфест" виявився однією з найцікавіших та популярних забав. Переможці отримали цінні призи, головним з яких був запис пісні в професійній студії звукозапису. Переможців усіх конкурсів нагороджували безкоштовним пивом, сувенірами та подарунковими сертифікатами.

Ввечері гостей пригощали концертами популярних музичних гуртів. Хедлайнером фестивалю були група Kozak System та Bahroma. Вже втретє фестиваль повітряних куль та пива в Кам`янці-Подільському зібрав майже 5000 гостей.

Свято відбулося завдяки організаторам фестивалю - Кам'янець-Подільській міській раді, Федерації повітроплавців України (СпартАеро) та мережі готелів "7 Днів".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Украина,фестиваль,Каменец-Подольский,внешняя политика,Октоберфест,воздушный шар,Козак Систем
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.