ЖИТОМИР

28 жовтня 2012, 12:45
Власник сторінки
Мисливець на ведмедів
0
18

ЖИТОМИР

Об`єднана опозиція
З дільниці №181441 (ПАТ «Житомиробленерго») надійшла скарга виборця на те, що за його адресою проголосувала інша людина, яка можливо (!) була там прописана. Статися це могло єдиним шляхом – члени ДВК не перевірили прописку виборця.
Крім того, на дільниці вскривався сейф з метою проставити відмітку «вибув» для партії «Собор» (на бюлетенях вона була не проставлена).
На дільниці №181432 спостерігачами було помічено, як члени ДВК покидають дільницю.
На дільниці №181417 бюлетені зберігаються на окремому столі, а не на столах членів ДВК.
На дільниці №181448 (пров.Шкільний, 6) відбулося порушення виборчого законодавства. Були знайдені заповнені протоколи, більш того: секретар та голова ДВК продовжували їх заповнювати на момент прибуття журналістів на дільницю. Коли порушення було помічено, голова ДВК зробила спробу знищити заповнені протоколи на очах журналістів та спостерігачів. Крім того, голова комісії зробила спробу ввести спостерігачів в оману, показуючі їм незаповнені протоколи, а секретар ДВК перешкоджала перевірці документів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Выборы-2012. Livestream
ТЕГИ: выборы2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.